Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Tumblr kullanan erkek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu konuda düşünceleriniz beyler merak ettim. Sizce içeriği paylaşımları önemli midir? Yoksa direkt bir yorumunuz var mıdır? Kullanıyorum nasıl olmustur?

Tumblr kullanan erkeğin dünü bugünü ve yarını hakkında konuşalım...

Gooool emenike attı!

Not: isteğe göre tumblr adresimi atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne Tumblr'ı læ

• tumblr kullanan erkek açık ve net ılıktır
  • şimdi orası ergen yeri diyen cool'lar gelir. kullanıyorum ve görsel olarak böyle müthiş yer daha da bulunmaz diye düşünüyorum.

bir diziyle, filmle, oyunla, sanatçıyla yani her şeyle ilgili gif'ler, sanatsal çalışmalar vs. çok. ve sırf bu yüzden kullanıyorum.

edit: biri de ılık demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 25 Ekim 2013; 20:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

şimdi orası ergen yeri diyen cool'lar gelir. kullanıyorum ve görsel olarak böyle müthiş yer daha da bulunmaz diye düşünüyorum.

bir diziyle, filmle, oyunla, sanatçıyla yani her şeyle ilgili gif'ler, sanatsal çalışmalar vs. çok. ve sırf bu yüzden kullanıyorum.

hocam takip ettiğiniz, önereceğiniz blogların adreslerini verebilir misiniz? kendi adresinizi verirseniz takip ettiklerinizden de bakabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Meakka

quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

şimdi orası ergen yeri diyen cool'lar gelir. kullanıyorum ve görsel olarak böyle müthiş yer daha da bulunmaz diye düşünüyorum.

hocam takip ettiğiniz, önereceğiniz blogların adreslerini verebilir misiniz? kendi adresinizi verirseniz takip ettiklerinizden de bakabilirim

öyle takip ettiğim belli başlı sayfalar yok. ama bir bb hayranıyım şu sayfa çok iyi

http://heisenbergchronicles.tumblr.com/

onun dışında klasik 4chan(şimdiki adıyla givemeinternet), 4gifs falan. bir de bir kaç kız arkadaşım

bu da benim çöplük. kedi ve breaking bad görmeniz kesindir.

http://vebeyindurur.tumblr.com/

• Ben bir şey paylaşmıyorum ama ilgi alanıma giren yazı ve resimleri takip ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tinder fake gps yapan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Android kullanan kız yok
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi öncelikle belirteyim. Tumblr'da takılmışlığım var. İncelediklerimi yazacağım.

Tumblr çoğunlukla kızların takıldığı bir blog ve orada erkek olmak bir hayli önemli. Kızlar abazan içgüdülerini orada rahat bir biçimde ortaya çıkarabiliyorlar. Çok şaşıracağınız tablolar ile karşılaşabiliyorsunuz.

Tumblr kızları "ben çok farklıyım ve yıldırım düşse düşse benim nutella kavanozuma düşer." triplerinde kişiler. Fakat bakıyorsun ki hepsi aynı. Hepsi Pink Floyd, Led Zeppelin, G&R, Rhcp, Nirvana gibi grupların en az birini dinleyen; içinde sadece Retrica ve Instagram bulunan Iphone 5 kullanıcılarından oluşan tipler. Aynı dizileri ve filmleri izliyorlar. Hayat sanki sadece onlar için berbat izlenimi oluşturmaya çalışıyorlar.

Tumblr erkeklerine gelelim.

- Kareli gömlek
    - Yarı Çıplak fotoğraf
    - Yukarıda belirttiğim müzik gruplarını dinleme olayı.

Bir diğer kesim

- Seks gifleri.

Baktığımız zaman aslında bu ortamda "Burger King'e kız kesmek için gelen ergen." olayı mevcut. Yani ortamdaki tek amaç kız düşürmek.

Özet: Tumblr erkeği gizli abazadır.

Edit: Genelleme yapmış olabilirim ama çoğunluğa ve özellikle de "popüler kesim" e hitap ettim.

Not: Tumblr'ın genel durumundan bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain The 4th -- 25 Ekim 2013; 20:45:31 >

• @charlie
    hocam birazdan takip edince profil fotoğrafımdan anlarsınız...

@pindows
    açıkcasi pek oyle abazan bir niyetim yok. hep blog isterdim bi ara yazdım da ama bi kitleniz olmazsa bir etkilesim olmuyor ve bi sure sonra sikiliyorunuz. ha blog yazarken biri okusun okumasin onemli degil ben bir sene sonra gorup gulsem yine iyidir ama insan sayfalarca bir sey yazinca birileri hic degilse kotu yorum yapsin istiyor. tumblr ı kafama estikce yazmak, komik buldugumu paylasmak ve dusuncelerimi ifade etmek icin kullaniyorum. cevremde kimse kullanmiyor ki dediginiz sekilde kullanan kizlarla da muhatap olan biri degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meakka

@charlie
    hocam birazdan takip edince profil fotoğrafımdan anlarsınız...

@pindows
    açıkcasi pek oyle abazan bir niyetim yok. hep blog isterdim bi ara yazdım da ama bi kitleniz olmazsa bir etkilesim olmuyor ve bi sure sonra sikiliyorunuz. ha blog yazarken biri okusun okumasin onemli degil ben bir sene sonra gorup gulsem yine iyidir ama insan sayfalarca bir sey yazinca birileri hic degilse kotu yorum yapsin istiyor. tumblr ı kafama estikce yazmak, komik buldugumu paylasmak ve dusuncelerimi ifade etmek icin kullaniyorum. cevremde kimse kullanmiyor ki dediginiz sekilde kullanan kizlarla da muhatap olan biri degilim.

Ben şu özellikle popüler tayfa için konuştum. Onun dışında site dizaynı falan çok hoş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.