Şimdi Ara

Tumay, Sercan, Mehmet Topal, Hamit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2-0 8 kişi ile Hollandaya karşı normal sonuç dağılabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Mehmet topal iyiydi. Emre ilk yarı kötüydü.

Orijinalden alıntı: devitos

Bence Mehmet topal iyiydi. Emre ilk yarı kötüydü.

mehmet topal ve selçuk yan yana oynasa hamitin yerine de gg olsaydı biz bu maçı en kötü berabere bitirirdik. ben bunu taraftar olarak görüyorum ama o avcı denen rezil görmüyor.
  • Mehmet Topal bırakın Türkiyeyi sahanın en iyisiydi. Maçları nasıl izliyorsunuz anlamıyorum. Ayakta duramayan bir Hamit vardı tam anlamıyla rezalet sürantrenman durumunda . Hasan Ali Kaldırım amatör futbolcu başka da birşey değil.

Tunay ile Sercanda tempolu oynamamızı sağladılar ama etkili iş yapamadılar malesef. MAÇI KIRANda Ardanın kaçırdığı gol.

Uludağ Üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

quote:

mehmet topal ve selçuk yan yana oynasa hamitin yerine de gg olsaydı biz bu maçı en kötü berabere bitirirdik. ben bunu taraftar olarak görüyorum ama o avcı denen rezil görmüyor.

Bencede orta sahada Selçuk ve Mehmet oymamalıydı. Emre'nin mac eksigi var. Ama hoca tercihini emreden yana kullanmış. Abdullah avcı Selçuk'u tercih etmiyor nedense hazırlık maclarındada pek oynatmadı. Hamit konusunda ise pek kizamiyorun hocaya çünkü Gökhan'da bu sene pek iyi degil. Nerde zico zamanındaki nerde şimdiki Gökhan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alemci volkan(şen)
    14 yıl önce açıldı
    Burak Burak!
    12 yıl önce açıldı
    Alex Telles ve Veysel Sarı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • topal diyolar la.. adam kesici görevini üstleniyor ne yapması gerekiyor ki? dikkatle baktım adam sürekli koşuyor pres yapıyor ve aralara giriyordu.. takımı organize edecek birisi yok ileride.. nuri gibi bi eleman var ama kullanamıyo adamı

Şu 3'lü çıksa yenebilirdik belki, Hollanda'nın defansını bu kadar kötü bilmiyordum.
  • Adam maçı amuda kalkıp izlemiş, Topal olmasa o orta saha öyle kalır mıydı sence ?
    Hamit tami bir rezalet, resmen facia, sağ kanat otobana döndü resmen ayıp denen bişey var, mevkisinin en iyi adamı GG dururken Hamiti oraya koymak, akıl alır gibi değil.

Topal çok iyiydi bencede.İlk yarı pek yoktu oyunun içinde ama Emre iyi oynamaya başladı 2. yarı akabinde değiştirildi ben bişey anlamadım.

Nuri tamam iyide Emrenin yaptığını Selçuğun yaptığını onlar kadar iyi yapamıyor icabında geriden top alıp dağıtacak orta sahada gezecek bilekleri hızlı olucak öyle biri şart,

Nuri iyi futbolcu oyununu beğeniyorum ama ofansif orta saha olarak daha başarılı olur sanki ve öylede oynadı sanırsam ama Topaldan da çok fazla OS bekleyemezsin

adam DOS oynuyor yanındaki oyuncu da OOS arada bi geri geldi Nuri ama dediğim gibi işte, yazık şimdi izleyenler nuri yoktu sahada diyecek. Bide Hamit tabiki, ya

kardeşim Gökhan gibi bir bekin var, bir oyuncunun 2. belki 3. bölgesi olan mevkide(Hamit) oynatıyosun, tamam illaki düşüncesi vardır pas yapacak vs ama yazık yani

Robben gibi bi adamı karşılayacaksın bunun için biraz hızlı olmak lazım, bide formda değil, mesela Gökhan ileriye çıktığı gibi geri dönüşleride çabuk TR nin en iyi beki,

tabiki sakattır filan o zaman anlarım, bir izleyici görüşü olarak Gökhanı aradım çoğu kişide öyle düşünüyor sanırım, neyse kazanabilirdik yazık oldu Hamitin bölgesinden

sıkıntı çektik 2 golde o bölgeden geldi Hollandadan daha iyiydik bence,çok şanssızdık

• Hamit bugün çok kötüydü ona laf yok ama şöyle de bir gerçek var karşısında robben gibi bir isim üstüne wesley sneijder o kanattan bastırdı adam napsın tek başına.Koysana hamit-gökhan gönülü sen oraya hem robben'i oynamasını engelle hem de hücuma sağlam çık.Yok ama taktiksel olarak yapıldı hepsi!
    Hamit gibi formsuz, fiziksel olarak zayıf ve asıl bölgesi hücum olan bir adamı Robben gibi Usain Bolt çakması canavarın önüne atan adam yazılmalı bence o isim listesine.
    Sercan çok yetenekli ancak pişmesi lazım, o adamı inşallah İngiliz takımlarından biri keşfeder ve transfer eder.
    Tunay'da tamamen katılıyorum, hiç beğenmedim oyununu ama deneyimsiz bir oyuncu sonuçta, beklentilerimiz çok yüksek olmamalı.

Bunlar dışında bence asıl bahsedilmesi gereken konu Emre, sahada en kötülerden biriydi ve A. Avcı inatla yerine Selçuğu almadı...
  • Umut a cok uzuldum yemin ederim adam 5 kiisnin arasinda kaldi orta saha defansta ilerde tek basina top atiyorlar al kos diye bunu gordugu halde umuta yardimci olabilecek en iyi oyuncu selcugu oyuna almadi. Nuriyi aldi adama top gelmedi. Ustune inat edip bencil mevlutmudur nedir onu aldi 2 topuda artistlik yapacam diye harcadi. Hamiti zaten yanlis yerde oynatti. Defansi begendim 2 kisi iyi idare ettiler bence semihin futbolunu cok seviyorum. Emre arda mehmete birsey diyemem ortada sıkısip kaldilar

___________________umut______________

____Arda._________Selcuk.________ Hamit

____________ Emre_______Mehmet

Hakan/hasan___ omer____semih______gg.

Bu kadro cok daha iyi is yapardi

___________________tolga_____________

Emre iyi değildi tam toparlıyordu ama hoca bunu farkedip çıkardı onu.
    Tunay'ı kimse farketmediği için eleştirilmiyor. Öyle bir dolandı sahada. Sanırım kenardan da kimse farketmedi ki o kadar sahada kaldı.
    Hamit tercihi çok kötüydü. Hamit'i Robben'in karşısına koymanın tek bir mantıklı açıklaması olamaz bence.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.