Bel altı kıllı özellikle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm vücut lazer yaptıran? Veya kalça (2. sayfa)

-
-
Yıllar önce iç çamaşırı kenarı torbanın altını tahriş ediyordu.
Bir süre çamaşır kullanmadım ama halen tahriş vardı.
Traşlı kıl diplerinin neden olduğunu anlayınca iş yerindeki kadın arkadaştan lazer epilatörünü ödünç aldım.
Evdeki kadınına verip o bölgeyi yakmasını istedim. Tek tek kılları yaktı ve birkaç hafta denediğimde artık tahriş kalmadığına emin oldum.
Epilatörü arkadaşa iade ettiğimde “Bunu nerde kullandın?” diye sordu.
”.ıçımda..” deyince,
”Ben zaten kullanmıyordum, sende kalabilir” deyip hediye etti…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar zamanda nuks etti? Benim doktor komple aldı bir daha olmaz dedi. O şekil bir ameliyat var mı konuş istersen, lazerle de olsa bu sefer boyları kısalacağı için dönme ihtimali yine var ve fazla kıl olduğu için çok daha uzun sürede bölge sıfırlanır.
Düzenli olarak kıl dökücü krem bana daha uygun olur gibi geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu iş biraz yeni moda gibi, bende genital ve koltuk altı için düşünüyorum.
Geçen sene kampanya denk geldi tamamen bitirme garantili yani seans sayısı yok. Üst bölge için aldım sadece beğenirsem alta da alırım dedim ama fiyat 4 katına çıktı. 30-40 günde bir gidiyorum seanslara acısı başlarda var gibiydi ama sonradan azaldı. Dökülmeler daha ilk seansta belli olmaya başladı ve kıllar zayıfladı belli oluyor ama tamamen bitmedi daha.
-
tuvnera?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende nefret ediyorum ama napalım kardeşim Cenabı Allah biz erkekleri böyle yaratmış zira hikmetinden sual sorulmaz
Öncelikle yaptırmak istediğiniz yerdeki kıl tıp çok önemli sert sakaldaki gibi kökü kalın kıl tipi varsa daha iyi oluyor lazer aletinin görmesi için. Siyah kıl ve beyaz ten kombinasyonu varsa daha hızlı ve kesin sonuç alırsınız birde bu kıl tipi için sadece Alex lazerler çok iyi ama güzellik merkezlerindekiler genellikle sahte oluyor özel hastanedekiler daha güvenilir. IPL buz lazer gibi lazerler daha çok ince kıllar için uygun onlar sadece kılın uzama süresini geciktiriyor kökten çözüm değil yani. Ama %100 sonuç almak istiyorum diyorsan iğneli epilasyon yaptırabilirsin ancak pahalı ve diğerlerine göre çok acılı bir işlem ve güvenilir bir yerde yapılması lazım iz kalma ihtimali var.
O zaman tırnağını, saçını, sakalını da hiç kesme. Hatta sünnet olma, o deri alınacaksa neden insan o deriyle yaratılmış?
Ana karnındayken bebeğin penisini korumak için
Tam 2 sene sonra.
Bana küçük işlem yapıldı kist çıkarılmadı galiba
Alt delikten girip cikis deligine kadar ince şiş gibi birseyle kazıma yapıldı. Giris deligi torpulendi ki yapisip kapansin. Dikis vs atılmadı.
1 hafta icinde iyilesti oyle ki hemsireler zar zor buluyodu pansuman yaparken
Giris deligi yok suan. Sanirim bu sefer kesme dikme olur kisti alır komple
Siz nerede ameliyat oldunuz?
Iyilesme sureci nasıldı yara kapanmama falan oldu mu? Teknik mikrosinusektomi miydi?
Hocam popo nasıl yapıyolar arasını falan komple alıyorlar mı? Anusun etrafı bike kıllı benim
Alexle kaş arasına yaptırnistim memnumum.
Popo lazeri hakkında bilginiz var mı? Arasını falan komple alıyorlar mı?
Tamam siz bi tık şanslıymışsınız ben nasıl becerdiysem komple kapalıydı ameliyatla alındı Z flap diye bir teknikle yerinden çıkarılan doku yerine diğer taraftan kaydırarak kapattılar dikiş izi falan var tabii ki :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet alıyorlar
Tamamen doğru Bi yorum kız kardeşim philipsinkini aldı sonuç alamadı sonra lazer epilasyona gitti sonuçları çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En buyuk ameliyati olmussun hocam gecmis olsun
Don icinde kıl kalmasın sakın rehavete kapilma hemen hmen killar iceri giriyor bu konu sana hatirlatma yapmis olsun
Peki hocam geciktirdin mi bu kadar buyuyene kadar fark edemedin mi?
Hacı 3 e ayrılıyor bölgeler bel altı bel üstü ve özel bölge diye. Sen ona göre ödeme yapıyorsun. Özel bölgede tabi her tarafı yapıyorlar yumurtalıklar hariç. Zarar görme riskinden dolayı. Domalıyorsun ve yapıyorlar ama orada çok sinir ucu var çok acıyabilir. Ben sadece üst bölge yaptırdım alt tarafı bilmiyorum açıkçası.
-
İnanır mısın bilmem bi gün ameliyat videosu izliyordum bunun ameliyatını izledim ufff çok kötüymüş ya dedim ertesi gün çıktı bir hafta sonra aynı izlediğim ameliyatı yaptı doktor
Beyin gücümle kendimi hasta ettim resmen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X