alex lazer gittim kılları seyreltti ve inceltti tamamen gitsin istiyorum alexi bırakıp xiaominin ev tipi lazerini alsam mantıklı olur mu alet 1000 lira falan 2 seans ücretine denk geliyo |
Bildirim
alex lazer gittim kılları seyreltti ve inceltti tamamen gitsin istiyorum alexi bırakıp xiaominin ev tipi lazerini alsam mantıklı olur mu alet 1000 lira falan 2 seans ücretine denk geliyo |
Ben de unideyken ogredim kil donmesini Bir arkadas operasyon olmus gata'da, anlatmisti bize zorluklarini falan Bende korkmustum cunku benim o bolge normal bi insandan daha killiydi. Bu yasa kadar nasil olmadi hayret etmistim. Bir zaman sonra dedim heralde bnm cilt yapisi duzgun ki bisey olmamis simdiye kadar Arkadasin anlattiklarindan 4 sene sonra da benim oldu işte. Ben eskiden zayiftim popo kuruydu. 10 kilo aldim pesine bu oldu. Poposu buyuk veya top gibi olanlarda daha cok oluyor gibi geliyor bana Kilo artmasaydi belki gene olmazdi birsey < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 17 Kasım 2022; 12:57:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Popo yaptirdin mi hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
çok özelime girme hocam |