Şimdi Ara

Tüm türkiyede mi lag var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pingim 50 dolaşıyorum falan tf geliyor çatıyor ping oldu mu sana 1900 ms sonrada feeder oluyoruz arkadaş. Sizdede var mı ? İnternetimden kaynaklanmadığından eminim.

• Bende sabahtan beri bağlantı kopup duruyor anlamadım sanırım türkiyede var
  • avrupa sunucusuda laglı, ping 75 gösteriyor ama skiller 1 saniye geriden geliyordu oyun sonuna göre 650 ping civarı oldu. karşı taraftada ping vardı bizdede yani oyundan kaynaklı bi pingleşme var.
  • Bende az önce girdim oyuna, 63 ms var sanki 500ms varmış gibi ya. Ziggs oynuyodum bomba atıyorum bombayı göremiyorum la
  • Evet 2 gün öncede bana oldu. Bugünde oyundan birçok kişi koptu kimse oynayamıyor lagdan dolayı. Pingim 74 gözüküyor ama lagdan dolayı minyonların canı gözükmüyor , karekterler uçurak geliyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen tr op
  • 75 ping sanarsın 500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her sunucu normal, türkiye sunucusu donup duruyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacem

her sunucu normal, türkiye sunucusu donup duruyor bende

aynı şey westtede var şuan sk ocelote bile oyun oynamıyor server laglı diye
  • Bende yok d-smart ın neti benim ki.
  • ping 60-90 arası ama sürekli tekrar baglanıyor diyor oyun gitmesi bir yana ergenlerde sövmeye başlıyor.
  • demin dariusa as kastığım için oyun bozuldu sanmıştım herkezde sorun varmış
  • Herkesde vardi. Ranked atmayin . 1tane attim baktim olmuyor biraktim.

• West aynı
  • Sanırsın ki feederın allahı ama bilmezsinki o 3-5 feed yarası kırmızı gözlü modemimin hatırası
    çal ttnet çal

• valla ttnetin alt yapıda sıkıntı var sanırım. akşam bi maç dereceli oynadık burnumuzdan geldi
  • EUW forumunda da var konu bende de ping normal ama lag vardıhttp://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1332891 Lucian ?
  • Büyük ihtimal TTnetten dolayı. Az once bir ranked attım 46 dk sürdü kazandık ama 46 dk boyunca dua ettim. Terledim yeminle ya. Farm yapamıyorsun bazen 2-3 sn dondugu oluyor. Dünde Aynı şekildeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Sanırsın ki feederın allahı ama bilmezsinki o 3-5 feed yarası kırmızı gözlü modemimin hatırası
    çal ttnet çal

İstemsizce güldüm.
  • EUW de laglı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.