Bildirim
TÜM TÜRK ÜLKELERİ TEK TOPRAKTA BİRLEŞECEK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hayır bu adam sayesinde değil tüm devletler yenilenicek -
Lider ben olursam, ortalığın Dünyayı alırız.
-
-
Ok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kizil elma
İnşallah kardeş
Kardeş yeni mi buldun bunu çok özgün bir fikre benziyor -
Süpermiş kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: VVISDOM
Bu ne lae korktum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
Ne kadar sig bir dusunce belki diger turk devletleri kendi kendini yonetmek istiyor
Çok küçük düşünüyorsun. Bütün ülkeler tek toprakta birleşsin. Ne kavga kalır ne gürültü. Orası bizim burası sizin derdi olmaz.. -
Şuraya Kurtlar Vadisi'nden gaz alıp konu açmayın abi. Dikkat ediyorum bu tür konular hep perşembe akşamı açılıyor -
böyle birşeyin olması zor çünkü türkmenler ve bir kaç türk ülkelerdeki insanlar kendilerini türk saymıyorlar.Çevremde beya türkmen vardı türklerle ilgili birşey geçse hemen biz türkmeniz felan diyorlar yane zor zaten ordakiler nerdeyse rus olmuş gibiler -
Neden Türk ? Tüm dünya ülkeleri tek toprak altında birleşsin.Dünya gezegeni tek devlet olsun.Alınacak kararlar star warsda ki galaktik konsey tarzı bir platform ile alınsın.Olmamı ? Ciddiyim gif sadece hoşuma gitti Bu arada söylediğim şeyin büyük yararları olacaktır.Federasyon tek bir ülke için uğraştığında açlık azalacak, silah endüstrisine para daha az ayırılıp bilime yoğunlaşılacak ve daha iyi bir çevre düzeni ile karşılaşacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 9 Ocak 2014; 23:47:19 >
-
Bir gün tüm Türk devletleri ile Çin seddinde buluşacağız.
M.Kemal ATATÜRK -
quote:
Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas
Şuraya Kurtlar Vadisi'nden gaz alıp konu açmayın abi. Dikkat ediyorum bu tür konular hep perşembe akşamı açılıyor
kurtlar vadisi izlemiyorum
Benzer içerikler
- göz ölçüm cihazı yanlış ölçer mi
- aile hekimi hastaneye sevk askerlik
- birinin kalbini kırdım ne yapmalıyım
- domuz etinin faydaları
- 1986 yılı ezan vakitleri
- penis nakli
- huawei boykot mu
- sodyum iyon batarya
- bim para sayma makinesi markası
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X