Şimdi Ara

TÜM TAHMİNLER YANLIŞ ÇIKAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene ygs lys ye girdim. dersler güzel ygs iyi hoş tamam 4000 olduk ama sonra lys1 ve lys2 ye girdim çıktım mal gibi kaldım... matematikten 17 boş geo 14 boş fiz 11 y bio 5 yanlış falan ve arkadaşlarımın çoğu da böyle (beşiktaş atatürk anadolu lisesi mezunuyum). yani bakıyorum yorumlara tahminlere falan adam mat dan 42 net diğerlerinde de paso +22 net yapmış hala yok 15000 falan diyenler var. söyleyenler sallıyor mu anlamadım ki mümkün değil o kadar adamın böyle bir sınavda süper yapmış olması. Ki dersanedekilerle de konuştum onlar da aynısını söyledi. Ben mi yanlış biliyorum bilemedim ki?? sonuçta herkes geçen senelerden bariz zordu diyor...

• no way no way no way

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çok batırmışsın kusura bakma
    Almanya gibi bir süreç olmalı aslında 2 sınav cok az. Almanya da abitur sistemi çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 29 Haziran 2013; 1:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Sen çok batırmışsın kusura bakma

sorma ya fena batırdım ama kendim için değil forumu karıştırırken böyle şeyler görünce birçoğunun tahmininden yukarıda alacağını düşündüm
  • Valla ben forumda baya sıkan olduğunu düşünüyorum yukarıdaki cern cununun de

• quote:

Orijinalden alıntı: asazax

Arkadaşlar ben bu sene ygs lys ye girdim. dersler güzel ygs iyi hoş tamam 4000 olduk ama sonra lys1 ve lys2 ye girdim çıktım mal gibi kaldım... matematikten 17 boş geo 14 boş fiz 11 y bio 5 yanlış falan ve arkadaşlarımın çoğu da böyle (beşiktaş atatürk anadolu lisesi mezunuyum). yani bakıyorum yorumlara tahminlere falan adam mat dan 42 net diğerlerinde de paso +22 net yapmış hala yok 15000 falan diyenler var. söyleyenler sallıyor mu anlamadım ki mümkün değil o kadar adamın böyle bir sınavda süper yapmış olması. Ki dersanedekilerle de konuştum onlar da aynısını söyledi. Ben mi yanlış biliyorum bilemedim ki?? sonuçta herkes geçen senelerden bariz zordu diyor...

Dostum bu konuda yalnız değilsin.Bende ygs de 7000 oldum mat 10 boş geo 12 boş fiz kim bio 5 er 6 şar yanlış.Ve çevremde tamamen benim gibi netler yapanlarla dolu.Ha dershanemde matematikte 80 de 78 d 1y 1b yapan var ama %90 benim halimde.Ayrıca forumda sıkanlar vardır elbet ama bir o kadarda doğru konuşanlar var.Yani sözün özü sonuçlar açıklanınca ancak akla kara belli olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Valla ben forumda baya sıkan olduğunu düşünüyorum yukarıdaki cern cununun de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu haber doğru mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutlukBilgeKülKağan

quote:

Adam yalan değil,güvenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

Orijinalden alıntı: KutlukBilgeKülKağan

quote:

Adam yalan değil,güvenin.

Olum ne bilsinler senle aynı dershanedeyiz ama onlarla değiliz
    O değilde ben net falan da yazmadım ki puan yazdım ama

• Sonuçlar açıklanınca sonuç belgeleri konuya eklenir doğru mu değil mi ortaya çıkar

• Yoo eklemiyecem

• quote:

Cern, mühendisim diyorsun tıp yazıyorsun daha hala konuşuyorsun ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: o00rapper00o

quote:

Cern, mühendisim diyorsun tıp yazıyorsun daha hala konuşuyorsun ne diyim

Yok tıp yazmayacam

• quote:

quote:

sorma ya fena batırdım ama kendim için değil forumu karıştırırken böyle şeyler görünce birçoğunun tahmininden yukarıda alacağını düşündüm

Hayırlısı olsun ama asıl olay üniden aonra bence

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun ama asıl olay üniden aonra bence

mf4 kaç aynı yerden hesaplayam sunu adam gibi
  • quote:

Arkadaşlar ben bu sene ygs lys ye girdim. dersler güzel ygs iyi hoş tamam 4000 olduk ama sonra lys1 ve lys2 ye girdim çıktım mal gibi kaldım... matematikten 17 boş geo 14 boş fiz 11 y bio 5 yanlış falan ve arkadaşlarımın çoğu da böyle (beşiktaş atatürk anadolu lisesi mezunuyum). yani bakıyorum yorumlara tahminlere falan adam mat dan 42 net diğerlerinde de paso +22 net yapmış hala yok 15000 falan diyenler var. söyleyenler sallıyor mu anlamadım ki mümkün değil o kadar adamın böyle bir sınavda süper yapmış olması. Ki dersanedekilerle de konuştum onlar da aynısını söyledi. Ben mi yanlış biliyorum bilemedim ki?? sonuçta herkes geçen senelerden bariz zordu diyor...

al benden de o kadar. Katılmamak elde değil adam kontrol etmedim ama fizik 1 yanlış kim 1 boş biyo full diyo

• takmayin bunlari

• asazax A kullanıcısına yanıt
    bende sana katılıyorum dostum ben ygs de 700 küsürdüm mat senden biraz daha iyi geo aynı fende o kadar iyi değil özellikle fizik bende anadolu lisesi mezunuyum ya bu forumdaki arkadaşlar bayağı başarılı ya da sağlam sallıyorlar bilemedim bi kaç güne görecez bakalım sonuçları
  • şu an sıkan sadece 1 kişiyi gördüm korkarım ama diğerlerinin doğru olma ihtimali var bu arada sende batırmışsın ama umarım haklı çıkarsın çok isterim
  • Ya tamam arkadaslar batirdik vurmayin artik yuzume :D ama bakin soyluyorum siralamalar degismese de puanlar komple dusecek haberiniz olsun moralinizi bozmayin :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.