Şimdi Ara

TÜM TAHMİNLER YANLIŞ ÇIKAR MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asazax

Iste bu be lan ne guzel konu acmisim herkes benim kafada ya soyle ki fen hakkaten kolaydi yani kimseyi zorlamadi ben tak tak yaptim gectim ama fizikten nalet 11 yanlsim cikti bio 6 y cok celdirici ve sacma sorular vardi ozellikle o sozel sorular kimsenin beklemedigi sorulardi. Cok iyiler yine iyi yapmistir ama yok arkadas kimse aa super sinavdi kolaydi falan demesin. Bosuna moralimiz bozuluyor yea :D yani cidden forumda gezeyim dedim yok yani iyi yapana eyvallah da bu kadar iyi yapan mumkun degil arkadasim. Hele o tahmin isteyenlere cevap verenler ayri bir dunya adamlar sinavi gormeden tahmin yapiyor heralde

forumda tahmin yapan trollmsu 1-2 elaman var açıyorlar sorubakı geçen senenin sıralamasını söylüyorlar bunlar da ayrı bir kafa gidip sıralama yaptıklarını sanıyorlar

• hocam yalnız değilsin emin ol.benim de ygs-2 sıralamam 3734 ama gel gör ki lys'ye hayvanlar gibi kasmama rağmen bir sene önceki netlerimi dahi yapamadım.ben burada doğru söyleyenler olduğundan kesinlikle eminim.biz ve bizim gibi bir kesim lys'de mıçtı evet bu doğru ama yapanlar da mutlaka var(azınlık olmakla birlikte).yani en basitinden sana bir örnek vereyim.bütün sene mat-2'den kurs aldığım hoca turgutlu halil kale fen lisesinde öğretmen ve okullarındaki en iyi öğrencilerin bile mattan 15'er boş bıraktığını geo'dan hiç bir şey yapamadıklarını fende de fizik ve biyolojide baya baya düşük yaptıklarını söyledi.bilmiyorum halil kale'yi biliyor musun ama bu fen lisesi türkiye'nin açık ara en kaliteli öğrencilerine sahip liselerden biri.yani öyle bir durum oluştu ki üstümde hocamla konuşuyorum moralim yükseliyor,foruma bakıyorum ygs'de 20k yapan adamlar lys'de uçuk uçuk netler yapmış moralim bozuluyor.herhalde en güzeli sakince sonuçları bekleyip neler olacağını görmek çünkü beklentilerin çok dışında bir durumla karşılaşabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: huzurluksuz

hocam yalnız değilsin emin ol.benim de ygs-2 sıralamam 3734 ama gel gör ki lys'ye hayvanlar gibi kasmama rağmen bir sene önceki netlerimi dahi yapamadım.ben burada doğru söyleyenler olduğundan kesinlikle eminim.biz ve bizim gibi bir kesim lys'de mıçtı evet bu doğru ama yapanlar da mutlaka var(azınlık olmakla birlikte).yani en basitinden sana bir örnek vereyim.bütün sene mat-2'den kurs aldığım hoca turgutlu halil kale fen lisesinde öğretmen ve okullarındaki en iyi öğrencilerin bile mattan 15'er boş bıraktığını geo'dan hiç bir şey yapamadıklarını fende de fizik ve biyolojide baya baya düşük yaptıklarını söyledi.bilmiyorum halil kale'yi biliyor musun ama bu fen lisesi türkiye'nin açık ara en kaliteli öğrencilerine sahip liselerden biri.yani öyle bir durum oluştu ki üstümde hocamla konuşuyorum moralim yükseliyor,foruma bakıyorum ygs'de 20k yapan adamlar lys'de uçuk uçuk netler yapmış moralim bozuluyor.herhalde en güzeli sakince sonuçları bekleyip neler olacağını görmek çünkü beklentilerin çok dışında bir durumla karşılaşabiliriz

Kesinlikle haklisin zaten bu basligi bizim gibilerin morali bozulmasin diye actim. Hos en gec bir haftaya aciklanir ama yine de yazik o kadar insan bosuna uzulup geriliyor. Okuyan olur diye soyleyeyim arkadaslar lutfen inanmayin forumdaki tahminlere bircogu sacmasapan yorumlar

• hocam klavye ellerinde istedikleri neti yazabiliyorlar. ((:
  • Bakın bence sadece sınava bakarak bölüm puanlarını kıyaslamak son derece yanlış.Onp ilk defa uygulanacak kaldı ki tercih edilme oranıda önemli mesela itü ing. bölümleri kapattığı için türkçe bölümler puanları yüksek ihtimalle yükselebilir tabi 2k da bulunan adam itü uçak ing. yazacakken olsun derece değil gözüm bölümde derse tabi ki yükselecek bunlarıda düşünmek lazım.Bence 40k sonrasında büyük kopmalar olabilir
    Şöyleki
    üniv 2011 2012
    Deü 39k 43k
    gazi 35k 39k
    ege 35k 39k
    Eskişhr 50k 57k yan 40kdan sonra bölümlerin sıralamalarında kopmalar daha çok düşmeler olabilir.Obp ilk defa uygulanacak nasıl bi etki olacağını kestirmek bence güç yani bazı sivri zekalı arkadaşlar 0-5k içerisinde 5-10 puan ddüşme derken 40k sonrasında da 5-10 puan diyor her insanın dediğine inanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tıpçı genç

hocam klavye ellerinde istedikleri neti yazabiliyorlar. ((:

kesinlikle haklısın hocam.burada doğru yazanlar da var onlara asla lafım yok ama yalan yanlış netler yazıp moral bozmaya çalışanları hakikaten kınıyorum.ellerine ne geçiyor anlamış değilim

• makinamüh M kullanıcısına yanıt
    sen nasıl bir adamsın sana cevap yazmıyacağımı söylüyorum sen başka başlığa gelmişsin laf atmak için.

bu benim görüşümdür saygı duymalısın. 40k sonrasındaki adamlar genelde kolay ve orta soruları çözmüştür. bu sebeple bu yıl kolay orta beklenen soruların çok kolay gelmesinden dolayı 40k dan sonra yığılma olucağını söyledim. sen kalkıp ygsde 70bininci oldum ama matta 40 yaptım yeeaa diyorsun sonunada kardeşşşş yazıyorsun. kralsın ya sünepe beyninle bir daha bana cevap yazma.
  • quote:

sen nasıl bir adamsın sana cevap yazmıyacağımı söylüyorum sen başka başlığa gelmişsin laf atmak için.

bu benim görüşümdür saygı duymalısın. 40k sonrasındaki adamlar genelde kolay ve orta soruları çözmüştür. bu sebeple bu yıl kolay orta beklenen soruların çok kolay gelmesinden dolayı 40k dan sonra yığılma olucağını söyledim. sen kalkıp ygsde 70bininci oldum ama matta 40 yaptım yeeaa diyorsun sonunada kardeşşşş yazıyorsun. kralsın ya sünepe beyninle bir daha bana cevap yazma.

Sadece seni kastetmedim ben kaldı ki neden yapamayayım ben onu anlamıyorum 66kda ki adam geri zekalı mı yani ygs kötü geçtiği için lysde bi sınır mı var 10k harici yapamaz mı yani sen kendini çok büyük görüyosun ben sana olanı söylüyorum yukarda örnekte verdim 40kda 5-10 puan düşmesi imkansız saçmalama eğer bilmiyorsan yorum yapma.Neden sen beni küçümseyip anladın mı kardeş yazıyosun ben neden yazamayayım padişahın sol topu musun sen
    Tamam reyis sen derece yaptın ben kendime engel olamayıp normade 470 yaparken 370 yaptım o yüzden sen haklısın ben sünepe beyinliyim sen 4 çekirdek beyne sahipsin

ben sen yapamazsın ya da sen gerçeği söylemiyorsun demedim senin gibi 50k dan ankara ecz. kazanmış arkadaşlarım var. anladın mı kardeş yazarken art niyetli yazmadım forumdakilere hitap ederken ya hocam derim ya da kardeş derim. ben sadece 40 50 k dan sonra öğrencilerin çözdüğü kolay soru sayısının fazlalığı dolayısıyla çok puan düşmez dedim.bunu da o aralıkta alan bölümler için söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi genç -- 29 Haziran 2013; 16:03:12 >
  • He ya insanların işi gücü yok size hava atıcak, bol keseden sallayacak. Niye kendilerini tatmin etmeye çalışssınlar? Açıkçası birazcık da kendinizi bu şekilde avuttuğunuzu düşünüyorum. Yapan yapmıştır daha neyin peşindesiniz. Hadi diyelim birileri bir şeyleri sallıyor, gerçek sıralamaları değişecek sanki?! Ben sallayan insanların olduğunu düşünmüyorum, yapan yapmıştır. Helal olsun dersin geçersin, neyin kıskanlığı neyin?! Ve hala daha bu konuyu tartışanlar var... Komik. İsteyen buraya sonucunun fotoğrafını da koyar, görürsünüz. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki...
  • Bende art niyetli yazmadım komik olsun diye yazdım hatta.Peki bu senn görüşürüm benim görüşüm ayrı sen anladın mı falan deyip küçük gördüğün için ben cevap yazdım yoksa hayatta yazmam herkesin düşüncesi kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinamüh -- 29 Haziran 2013; 16:06:26 >
    hocam sınavın stresini üstümden hala tam atamadım yazdıklarını da yanlış anlayıp aşırı tepki vermiş olabilirim ama buraya gelip tam altıma sivri zekalı yazmana dayanamadım.
  • quote:

hocam sınavın stresini üstümden hala tam atamadım yazdıklarını da yanlış anlayıp aşırı tepki vermiş olabilirim ama buraya gelip tam altıma sivri zekalı yazmana dayanamadım.

K. bakma hocam bende emeklerimin karşılığını alamadığım için seviyemin altında kaldığı için baya moralim bozuk.Kalp kırmaya değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu-ce

He ya insanların işi gücü yok size hava atıcak, bol keseden sallayacak. Niye kendilerini tatmin etmeye çalışssınlar? Açıkçası birazcık da kendinizi bu şekilde avuttuğunuzu düşünüyorum. Yapan yapmıştır daha neyin peşindesiniz. Hadi diyelim birileri bir şeyleri sallıyor, gerçek sıralamaları değişecek sanki?! Ben sallayan insanların olduğunu düşünmüyorum, yapan yapmıştır. Helal olsun dersin geçersin, neyin kıskanlığı neyin?! Ve hala daha bu konuyu tartışanlar var... Komik. İsteyen buraya sonucunun fotoğrafını da koyar, görürsünüz. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki...

Arkadasim bizim esas elestirdigimiz sey puan alan ya da soyle puan yaptim diyenler degil. Siralamalar hakkinda yanlis yorum ve tahminler yapip bosuna moral bozanlar. He arada moral bozmaya calisan aaa cok kolaydi diyen tipler de var ama kimsenin amaci gonul rahatlatmak degil sonucta

• quote:

Iste bu be lan ne guzel konu acmisim herkes benim kafada ya soyle ki fen hakkaten kolaydi yani kimseyi zorlamadi ben tak tak yaptim gectim ama fizikten nalet 11 yanlsim cikti bio 6 y cok celdirici ve sacma sorular vardi ozellikle o sozel sorular kimsenin beklemedigi sorulardi. Cok iyiler yine iyi yapmistir ama yok arkadas kimse aa super sinavdi kolaydi falan demesin. Bosuna moralimiz bozuluyor yea :D yani cidden forumda gezeyim dedim yok yani iyi yapana eyvallah da bu kadar iyi yapan mumkun degil arkadasim. Hele o tahmin isteyenlere cevap verenler ayri bir dunya adamlar sinavi gormeden tahmin yapiyor heralde

hocam ben de fende senin gibi tak tak yaptım sonra fizik art arda yanlışlar gelmeye başlayınca moral 0 oldu hocam bu kadar düşürücü soru olmazki fizikte uçak sorusunu bile kaçırdım lymann sorusu iki şık arasında kaldım gittim yanlışı işaretledim o kadar çalışmıştım tak diye bütün çalışmalar gitti bu arada hocam sorular kolaydı ama çok düşürücüydü (fizik için) tak tak yapabiliyosak kolay derim :) kimyada sorulmayan organiğin son konusunu dayamışlar son 10 yılın sorularının hiçbirinde böyle organik yoktu biyolojide ise saçma sapan soruları yığmışlar kimya biyoloji de bazı yerler kolaydı bazı yerler çok saçma ve zordu zaten dh her yıl sonuç beklenirken netlerde uçuş olur ygs içinde öyleydi lys içinde öyle olacak ben bu konuya çok inandım inşallah isteğimiz olur düşmeyiz

• Fen yemiş seni
  • quote:

Arkadaşlar ben bu sene ygs lys ye girdim. dersler güzel ygs iyi hoş tamam 4000 olduk ama sonra lys1 ve lys2 ye girdim çıktım mal gibi kaldım... matematikten 17 boş geo 14 boş fiz 11 y bio 5 yanlış falan ve arkadaşlarımın çoğu da böyle (beşiktaş atatürk anadolu lisesi mezunuyum). yani bakıyorum yorumlara tahminlere falan adam mat dan 42 net diğerlerinde de paso +22 net yapmış hala yok 15000 falan diyenler var. söyleyenler sallıyor mu anlamadım ki mümkün değil o kadar adamın böyle bir sınavda süper yapmış olması. Ki dersanedekilerle de konuştum onlar da aynısını söyledi. Ben mi yanlış biliyorum bilemedim ki?? sonuçta herkes geçen senelerden bariz zordu diyor...

geo ve fiziği çok fena batırmışsın. beşiktaşta aynı dönemiz isim ne, pmden görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 29 Haziran 2013; 16:58:45 >

• Ucak sorusunu ben de yanlis yaptim saka gibi gidis gelisi soruyormus...

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

fen sınavına kolay diyen ya sorulara bakmamış ya da hedefi düşük biridir. özellikle fizik ve biyoloji de saçma sapan kendiyle çelişen sorular vardı normalde biyoloji denemelerinde 1 2 y yapan ben 4 y yaptım bunun sebebi de kesinlikle bilgisizlikten değil soru kalıplarının kendiyle çelişmesi ve ucu açık soruların sorulması. fiziğe gelirsek yay sorusu, momentum, lyman , sözel sorular ve daha niceleri hepsi özenle öğrencinin imanını gevretmek için hazırlanmış sorular şimdi kalkıpta fen kolaydı yeaa diyen varsa allaha havale ediyorum.

matematiğe gelirsek hayatımda gördüğüm en zor sınavın beş katı zorluktaydı. şimdi buna da kolaydı yeaa diyen çıkabilir. doğru evet hedef 20 netse çok kolaydı ama hedefi +45 olan çoğu arkadaşım 35 neti geçemedi.

kesinlikle haklısın özellikle fiziğe kolay diyenlere kıl oluyorum + bu forumda gördüm yine normalde organikten 1-2 soru yapıyorken sınavda hepsini yaptım çok basitti demiş ismini anmak istemediğim bir üye kardeş

hocam o tipler hemen kendini ele veriyor zaten sen rahat ol. çoğu sınava bile girmemiş elemanlar.

kimseye de çamur atmak istemiyorum hani tamam ben iyi bir öğrenci değilim yine çok yüksek yerler hedeflemiyordum belki ama en azından müfredatta bile olmayan sorulara kolay diyip geçenlere de anlam veremiyorum

cidden ben fiziğin zor olduğunu anlamadım valla.bana da kolay geldi. 25netim var demekki çok olay gelmemiş diyebilirsin ama ben zaten fizikten hiç full çekmemiştim:)

bana kimya zor geldi. lys1 söylememe gerek yok zaten

• abi o soruya bu kadar kolay olamaz diye bi daha okudum ve nirvanaya ulastim son 30sn de

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.