Şimdi Ara

TÜM PHILIPS TV LERDE % DE 40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DEMİRHOME MAĞAZALARINDA CUMARTESİ VE PAZAR TÜM PHİLİPS ÜRÜNLERİNDE % DE 40 İNDİRİM VAR HEM DE TAKSİT SEÇENEĞİYLE BİLGİ istanbulda akmerkez ve bahçelievler metroport avm de yerleri var.

www.demirhome.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberto1 -- 19 Nisan 2008; 16:21:55 >

• Niye hiçkimse yorum yapmamış acaba %40 indirime ragmen fiyatlar uygun mu değil?

47" pfl 9732 7900 den %40 ile 4740 a geliyor kullanan var mı alınası bir lcd midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 19 Nisan 2008; 23:47:22 >
  • yani mağaza satış fiyatlarından yana bir bilgi felan gelmeyince milleti ilgilendirmedi sanırsam...
  • Sony'nin yaptığı gibi liste fiyatını ona göre yükseltip sonra %40 indirim yaptık diyeceklerse kampanyanın bir anlamı olmaz.
    Kampanyanın gerçekliğini araştırmak lazım çünkü 4000 ytl'lik tv'ye %40 indirim yapacaklarına pek inanamıyorum.
  • lcd tvlerde fiyat düşerse iyi oluyor
  • Bencede , eğer sitedeki fiyatlardan %40 uyguluycaksa eyvallahta yapmaları çok zor .

Zira 42" 7662 modeli sitede 3000ytl %40 indirimle 1800ytl olur . Eski bir model ama fullhd bu fiyatada çok rahat alınır.
  • ben hiç bir sıcak fırsat göremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 Tl'ye kadar uydu tv kartı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba teşhir ürünlerinde olmasın o %40 indirim...
  • Akmerkex Demirhome ile telefonda görüştüm web sitesindeki fiyatlardan( kdv dahil) %40 indirim uyguluyorlarmış.
  • Ciddimisiniz ne yani mesela suanda 1699 ytl olan 32PFL5322 phlips lcd , yarın gidersem 1020 ytl mi??

doğrumu anladım??

Birde sitedeki bu fiyatlara kdv dahilmi acaba bilen varmı??
    http://www.demirhome.com.tr/index.pb#ng
  • internet üzerinden gecerli mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirnal

Akmerkex Demirhome ile telefonda görüştüm web sitesindeki fiyatlardan( kdv dahil) %40 indirim uyguluyorlarmış.

Ben Cumartesi aksami Ankara CEPA'daki Demihome vitrininde gordum ilani... Bir hisimla daldim iceriye, ancak gorevli eleman indirimli fiyatlari soyleyince bi ALLA ALLAH dedim. %40 indirim nasil uyguluyorsunuz diye sordugumda, "Etiket fiyatini 1.40'a boluyorum" seklinde bir aciklama yapti... Ancak bu tam olarak; 1 - 1.00/1.40 = 0.29 bir orani buluyor. Yani kisaca %40 dedikleri indirim aslinda %29, ama etiket fiyatlari bindirimli gibi gelmedi bana. Indirim oranini bu skilde dusunmenizi tavsiye ederim, sonra hayal kirikligina ugramayin benim gibi sinir sahibi de olmayin... Yani madem %29 indirimin var %40 yazma degil mi camekana

Belki de benim denk geldigim satici matematikten pek anlamiyordu onun icin 1.40'a boluyordu, simdi ne desem bi garip kacicak

• yarın gorecez bakalım eger 1.40 a bolup %40 indirim yaptık diye bir mallık yapıyorlarsa

32 7762 dusunuyorum %40 indirime gore 1000 ytl olmalı.. bakalım kalkar kalkmaz once arıyacam sonra gidecem ;)

32 PFL 7962 modelinin fiyatını cok sisirmisler acaba indrim sadece ondamı yada yalnız omu var derler
  • oraya tuketici hakem heyetinden biriyle gitmek lazım...
    o elemana iyi bir şekilde ögretilir...
  • Belki o satış temsilcisinin kendi yorumudur o.
    Geçenlerde ben de bir sitede %30 indirim diye denk geldim, telefon ettim. Fiyat hesaplarken 1.30'a bölmeye kalktı.
    -Bi dakka dedim, bu indirim %30 olmuyor,
    -Neden olmasın oluyor dedi adam.
    -Şimdi dedim, şöyle sorayım 100YTL'lik bir ürünü 70YTL'ye veriyor musunuz siz?
    -Evet dedi.
    -O halde dedim şöyle yap hesabını, 100YTL'lik üründe 30YTL indirim yapıyorsam, örneğin 2350YTL'lik üründe kaç YTL indirim yapmalıyım?
    -Haaaaa, dedi, hatta
    -Allah Allah yaaa, nasıl oluyor dedi.
    Ama benim dediğim gibi oldu sonuçta.

Bunların yanlış anlaması sanırım şundan kaynaklanıyor. KDV dahil edecekleri zaman 1.18'le çarpıyorlar ya, indirim olacağı zaman da 1.40'a böleceğiz diye düşünüyorlar sanırım.

Sonuç olarak bu mağazadan birşey almak isteyenler, arkadaş siz kapınıza %40 indirim yazmışsınız o zaman adam gibi %40 indirim yapın diye bastırsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 20 Nisan 2008; 8:23:05 >

• Simdi aradim dedim %40 indirimmi var .. Evet dedi
    peki dedim su urun ne kadar hesaplaken ne oluyor??
    dedi liste fiyatlatini 1.40 ile boluyoruz

bende senin anlattigin gibi ornekledim.. Ee dogru filan olmuyor o zman dedi
    ama bize gelen yazıda 1.40 la bolmmemz soylendi. O zman dedim %40 indirim demeyeceksiniz!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Command.com

Simdi aradim dedim %40 indirimmi var .. Evet dedi
    peki dedim su urun ne kadar hesaplaken ne oluyor??
    dedi liste fiyatlatini 1.40 ile boluyoruz

bende senin anlattigin gibi ornekledim.. Ee dogru filan olmuyor o zman dedi
    ama bize gelen yazıda 1.40 la bolmmemz soylendi. O zman dedim %40 indirim demeyeceksiniz!!

Bu hesaplama yönteminin doğru olmadığını kendileri de biliyordur zaten. İşlerine böyle geldiği için bu yöntemle hesaplıyorlardır.
    Sony'nin kendi kampanyası kadar kötü olmasa da, bu kampanya da gerçeği yansıtmıyor.
    Tv almak için biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
  • Özellikle beyaz eşya satış mağazalarında kullanılan bir indirim hesap şeklidir bu. 1000 YTL liste fiyatı olan bir üründe ''%40 indirim yapıyoruz'' denildiğinde LİSTE FİYATI / 1,40 şeklinde hesap yaparlar ve 714 YTL gibi bir fiyata ulaşırlar. Gerçekte yapılan 286 YTL indirimdir. Bunu liste fiyatına oranlarsanız yaklaşık %29, ama indirimden sonraki 714 YTL'lik fiyata oranlarsanız %40 indirim yapılmış gibi görünür, hangi fiyata göre oranladığınıza göre göreceli bir hesaptır. Genellikle beyaz eşya piyasasında %5 - %10 gibi düşük indirimler yapılırken bu hesaplamanın yaratacağı fark %0,23 - %0,9 gibi küçük farklar olur, son fiyatta yapılan ufak yuvarlamalarla da bu fark tüketicinin o anda pek fark edemeyeceği bir hale getirilir. Ama satıcı açısından baktığınızda binlerce müşteriye bu şekilde yapılan (aslında yapılmayan) indirim farkının toplamı ay sonunda - yıl sonunda ciddi bir rakama ulaşabilir. Yapılan indirim oranının % 5- 10 değil de %40 olması aradaki hesap farkını dikkat çeker hale getiriyor, indirim oranını ne kadar arttırırsanız hesap farkı artan oranda görünür oluyor.

''%40 indirim'' sözünü duyup aslında olması gereken hesapla 1000 YTL'lik üründen 400 YTL indirim bekleyen müşteri bir anlamda yanılıyor/yanıltılıyor. İndirimli son fiyata dikkatle bakmak lazım...

• valla bunu ilk kez görüyorum 1.4 e bölmek denerden çıktı. yapacaksan 0.6 ile çarpacaksın çıkan miktar inidirmli halidir. vatan hb 20 25 indirim yaparken normal bir şeklide hesaplıyordu ama bunların ki aldatmaca resmen
  • Mağazayı aradım indirimin yüzde kırk değil 1.40 bölünmesi ile elde edilen fiyat olduğunu teyyid ettiler bu da yüzde 29 bir indirime tekabül ediyor. Liste fiyatı olarak da webdeki fiyatlları değil kendi liste fiyatlarını baz alıyorlar. Gerçek inidirm yüzde 29 bile değil.42PFL 7662 modelinin webdeki fiatı 2999 ama liste fiyatı 3500 YTL . VE zaten ellerinde de yokmuş.
    edit:yeni bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygi -- 20 Nisan 2008; 13:25:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.