Konuma gore degisir ama yukaridaki sonuclarima goz atabilirsiniz. Ortalama ping veren bir fiber hat gibi iste. Hiz oyle 200-300Mbps cikmasa bile QoS ust duzey, hiz stabil ilerliyor ve ping firlamiyor. Konuda ayni veya daha dusuk ping alan varsa paylasabilirler. Sahsen gormedim. 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (996. sayfa)

-
-
-
-
-
-
Çift hatlı telefonumla aynı noktada arka arkaya yapılmıştır. Telefon Xiaomi Mi A1
Lokasyon: Adana: Kozan
Turkcell: Download 18.16, Upload 11.98speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/a/7660204035
Türk Telekom: Download 25.93, Upload 14.17speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/a/7660201443
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Hızlar müthiş ama ping neden diğer operatöre göre yüksek çıkıyor acaba?
-
Nperf pingleri eskiden de yüksek görünüyordu bende zaten de Speedtest kışa kadar 16 - 18 ms civarı ping veriyordu, kış civarı yükseldi pingler. Sanırım şebekeyi sanallaştırdıklarından sanal katmanlarda gerçekleşen işlemler bu tür ping artışına sebep oluyor.
-
-
-
-
-
Aynı sorun telekom'da da var. Sabit 50 alırken 8-7 hızlara düştü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru hocam oda olmuş olabilir, eğer öyle ise hızlar 3'ünde de böyle devam edecekse yandık
İş yerlerin de zaten hızlar 2,3 Mbps onda da iş yeri olduğu için katlanıyoruz, ama evde böyle olursa sıkıntı gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 2 gündür falan böyle hocam, sabah Turkcell 11 Mbps gösteriyor idi, Vodafone da 8 Mbps, 14 Mbps falan idi, Türk Telekom aynı
O zaman Türkiye genelin de birşeyler var herhalde hocam
Turkcell 100 Mbps'e yakın hız verirdi burda daha önce. (80, 69 Mbps falan, 90'ıda görmüştük), o bile 10'lara kadar düştü, Türk Telekom dan zaten bahsetmiyorum bile, Vodafone ondan iyi yine hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X