Değerli forum arkadaşlarım; Konu içerisinde çok sayıda mesaj silmek zorunda kaldım. Konudan alakasız veya farklı bir konudaki sohbetleri özel mesajlasma penceresinden yapınız. Konu 4.5G hız testi konusu ama konuda her telden bir muhabbet dönüyor. Mesajlarınızı silmek veya sizleri uzaklaştırmak veya uyarı/ceza işlemleri uygulamak istemiyorum ama bazen sabır testisi taşıyor maalesef. Bu uyarıyı ciddiye almanızı rica ediyorum. |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (994. sayfa)

-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadir1003
7-8 yıldır sağolsun Turkcell 3G hizmeti veriyor, Vodafoneda 4 yıldır 2G son bir yıldır da 4G ye başlamış, TT en azından 2G verse de millet telefonla konuşsa 😄TT veriyor veriyor merak etmeyin. Turkcell in çekmediği yerde 4.5g çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 19 Ağustos 2021; 12:23:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bulunduğum bölgede durum böyle etrafımdaki bir çok yaylada da Türk Telekomda hizmet yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim bulunduğum yerde tam tersi. Turkcell hattı olanların şebeke yok yazısına baktığı yerde ben 4.5g kullanıyorum(TT).
-
Hocam merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7Değerli forum arkadaşlarım;
Konu içerisinde çok sayıda mesaj silmek zorunda kaldım. Konudan alakasız veya farklı bir konudaki sohbetleri özel mesajlasma penceresinden yapınız. Konu 4.5G hız testi konusu ama konuda her telden bir muhabbet dönüyor. Mesajlarınızı silmek veya sizleri uzaklaştırmak veya uyarı/ceza işlemleri uygulamak istemiyorum ama bazen sabır testisi taşıyor maalesef. Bu uyarıyı ciddiye almanızı rica ediyorum.
Benim anlamadığım bu konu sadece herkesin hız paylaşıp hiç bir diyaloga girmediği, kim daha uzağa tükürecek yarışması mı? Yani birisi yüksek yada düşük hız aldığında bu konu hakkında tartışılabilir. Tartışıldığında da konu hem yukarıda kalır hem popülere girer.
Sizin nasıl bir konu hayaliniz var, söyleyin. biz ona göre paylaşım yapalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Bugüne kadar Turkcell ile max. ne kadar hız aldınız acaba? Hep düşük hızlar alıyorsunuz çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LexcoBugüne kadar Turkcell ile max. ne kadar hız aldınız acaba? Hep düşük hızlar alıyorsunuz çünkü.
Evde hep bu şekilde.Max 20/25 mbps çıkıyor gece 3-4 gibi.
İstasyon güncellendi fayda etmedi daha önce,dün yine istasyondaydilar bakalım değişecek mi
Görüştüğüm kişilere söyleyim adresi verirseniz belki düzeltmeyi becerirler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Veynaldum
Bu mesaj silindi.Boş muhabbetten kastınız nedir?
-
-
-
Cevap verilmiştir sayın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X