TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (859. sayfa)

-
-
-
Bu ne anlama geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yine SIM kart mı değiştireceğiz bunun için?
Lansman ne zamanlarda olur acaba, yaklaşık bir tarih var mı?
-
-
-
Turkcell yükleme tarafında da taşıyıcı birleştirmeyi etkinleştirmiş bir miktar istasyonda daha. Yalnız yükleme hızları çok düşük oluyor bu şekilde. Testlerin tümünde 20 MHz B3 ana taşıyıcıya yükleme esnasında 10 MHz B3 taşıyıcı birleştiriliyor. Daha önce farklı istasyonlarda yaptığım ULCA testlerinde iyi sonuçlar vardı ama bunlar kötü. Taşıyıcı birleştirme olmadan bu kadar kötü sonuçlar olmazdı genelde hani.
Belki iki istasyonun da 2 KM'den uzakta olması bunun nedenlerinden biridir ama yine de iyi değil böyle. Bu durumda belli mesafe üstünde birleştirmenin kapatılması iyi olur. Belki de herkesin evde olup mobil bir şeyler yapmasının da etkisi olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 3 Nisan 2021; 15:15:11 >
-
Upload ya sorun var ya da başka Bi kaç gündür yavaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
konum neresi hocam?
2 mbps altı hızları dikkate alırlar diye düşünüyorum.
Istanbul Beylikdüzü hocam. Bildirdim inceledik iyileştirme yapılacak dendi bekliyoruz bakalim.
İs yerinde ayni hizi bende aliyorum tt bildirdim oda baz istasyon yetersiz kaliyormus yeni baz istasyonu kurulacakmis
inşallah kurarlar hocam, hayırlısıyla bakalım.
son zamanda bu konuda vodafondan hallice tt testleri paylaşılmaya başlandı, Allah sonumuzu hayretsin.
Umarim kisa surede hallolur sikinti oluyor is yerinde bazen cekimde dusuk kaliyor
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1Vodafone geçti ancak 5G ile.
4G de geçebilen yok yanii
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X