TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (834. sayfa)




-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 17 Şubat 2021; 21:13:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s.a arkadaşlar bulunduğum bölgede vodafone 900-1800-2100 den sinyal veriyor akşamları hız 1 mbitin altında gece 100 mbit civarı oluyor kayıt oluşturmuştum bugün saha görevlisi arkadaş gelip ölçüm yaptı sahaya band 20 eklememiz lazım hiç yoktan trafiği bir nebze rahatlatırız dedi acil olarak merkeze bildirdim onay gelirse devletten lisans için izin alınması lazım 10 gün sürer sonrası malzeme temini ve montaj dedi bu band 20 kapasitesi ne kadardır acaba ve tamamlanması uzun sürer mi daha önceden böyle bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
-
Akşamları 50 alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 18 Şubat 2021; 10:22:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Band 20 yerine bide band 7 eklesinler tam olsun :)
kapalı alandaki kullanıcıları band 20 ye çekip az da olsa hızı arttırmaya çalışıyorlar .eklenince farkı görürsün
-
Diğer üç bandın verildiği istasyonu 1 Mbit'e kadar düşürüyorsa oradaki kullanım, 20. bant da mucizeler yaratmayacaktır. Birkaç Mbit hız artar işte. Ha tek başına yoğunluk yokken 75 Mbit'e kadar yolu var 20. bantta. Ama yoğunluk anında o 75'i abone sayısına bölün. :D Şaka maka biraz toparlar hızı ama istasyonun yükü çok fazla. O yükü alacak başka bir istasyon kurulması gerekli yakın bir yerlere.
-
-
-
2000 mbps
IphoneDo Sony Xperia Pro telefonunu tanıtıyor ama 5. dakika 30. saniyeden itibaren izlemenizi öneriyorum. Los angeles'da rastgele bir yerde yaptığı hız testi ile 2000 mbps hız alıyor.
-
Test yapmadım hiç orda
-
Iphonedo ne kadar geliştirmiş kendini öyle.
Rastgele bir yerde yaptığı hız testi demişsiniz ama 5G sinyalinin geldiği yöne bakarak yöne göre yapıyor testi bile, ne rastgelesi. :D Telefonun en ilginç kısmı o aslında. Muhtemelen Qualcomm yongalı başka cihazlar için de APK'sını yazılımdan alıp yayarlar.
-
-
Hangi oteldesiniz
Başka cihaz olsa 2 katına yakın hız alırdınız .
-
-
-
-
-
-
Hocam isterseniz kıyas olması açısından 3G testini de ekleyin. Hem BIMCell'e geçmiş olduğunuzda 3G/4.5G hızı kıyaslaması da yapmış oluruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X