Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (833. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Cell Mapper yeterli veri yoksa istasyonun yerini doğru bulamaz. İstasyonu sizin gözle bulmanız daha verimli olur. İstasyonun o kırmızı alanda olduğunu gördünüz mü?
-
Hayır o alanda görmedim bende bunu soracaktım zaten unutmuşum :), dışarda baz istasyonu gibi birşey yok, acaba çatı içersine mı kurdular diye.. çevremde 2 baz istasyonu gördüm ekliyorum onları da.
1 numara da Turkcell e ait olduğunu düşündüğüm baz istasyonumsu şey ( bu ne kadar baz istasyonu bilmiyorum, benim bildiğim kadarıyla baz istasyonları 2 numara gibi oluyor, baz istasyonu değilse bu ne ?)
2 numara bu da vodafone a ait olduğunu düşündüğüm baz istasyonu
-
O bacalar baz istasyonu hocam. Bu tür baz istasyonlarını bacanın yanındaki havalandırma ızgaralarından ve garip kapaklardan anlayabilirsiniz. Zaten çoğu doğal bir baca görünümünde de olmuyor.
-
Ne yapmamı önerirsiniz, bu baz istasyonu mesafesinde 3 5 mbps normal değil diye düşünüyorum. 2 sokak ötede telefon dahi çekmiyor, özellikle vodafone... -
Çeken operatöre taşıyın hocam.
-
2 numara Telekom istasyonU 1800 4G verebilir güncellediler bu istasyonları
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
nasil bakiyorsunuz bu degerler -
Vodafone yeni kurdu ise aktif olmasini bekleyebilirsiniz -
Yeni kurulmadı, uzun süredir orada duruyor, diğer operatörler de aynı şekilde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 16 Şubat 2021; 23:6:41 > -
Vodafone cekmiyorsa mh ile gorusun bi onlar daha ayrintili gorebilir -
Tmdır eyw. -
Hangi değerleri istiyorsun telefon markası yazarsanız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony xz premium turk telekom bulundugum yerde hangi mhz de yayin yapiyor nasil bakabilirim -
-
gizli kodlar yazıp deneyebilirsiniz telefon olmadığı için hangi kodda göreceksiniz bilemiyorum
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X