Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.091
Cevap
109
Favori
870.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kisitlama gününden Ankara Çankaya Turkcell ve TT hız testi.

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam şimdi şöyle bı sıkıntı var baz istasyonu ile arama bır apartman yapıldı 8 katlı o gün bugündür evde internet 3 5 mbps.

Birde öyle bir noktadayım ki telefon durduğu yerde baz istasyonları arası atlıyor sürekli. Sabıt birinde kalamıyorum. Hepsine uzağım herhalde

Cam kenarında abartısız söylüyorum 40 kere hız testi yapmışımdır üst üste

39 u bu şekilde TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

1 tanesi bu şekilde çıktı TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Cell mapper da baz istasyonu burada gozukuyor TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Baz istasyonu kırmızı ile yuvarlak yaptığım yerde TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Sokağın başında (20 -30m) internet çok hızlı 50 60 rahat görülüyor, ama sokağa girince 3 5 mbps

2 sokak önde dedemler oturuyor onların orada direk telefon çekmiyor :D

Cell mapper da bu şekilde

Bu durumda ne yapmam gerek ? Baz istasyonu var ama o apartman yüzünden kullanamıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 15 Şubat 2021; 5:20:2 >

• Cell Mapper yeterli veri yoksa istasyonun yerini doğru bulamaz. İstasyonu sizin gözle bulmanız daha verimli olur. İstasyonun o kırmızı alanda olduğunu gördünüz mü?

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Hayır o alanda görmedim bende bunu soracaktım zaten unutmuşum :), dışarda baz istasyonu gibi birşey yok, acaba çatı içersine mı kurdular diye.. çevremde 2 baz istasyonu gördüm ekliyorum onları da. TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

1 numara da Turkcell e ait olduğunu düşündüğüm baz istasyonumsu şey ( bu ne kadar baz istasyonu bilmiyorum, benim bildiğim kadarıyla baz istasyonları 2 numara gibi oluyor, baz istasyonu değilse bu ne ?) TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

2 numara bu da vodafone a ait olduğunu düşündüğüm baz istasyonu TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• O bacalar baz istasyonu hocam. Bu tür baz istasyonlarını bacanın yanındaki havalandırma ızgaralarından ve garip kapaklardan anlayabilirsiniz. Zaten çoğu doğal bir baca görünümünde de olmuyor.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Ne yapmamı önerirsiniz, bu baz istasyonu mesafesinde 3 5 mbps normal değil diye düşünüyorum. 2 sokak ötede telefon dahi çekmiyor, özellikle vodafone...
  • Çeken operatöre taşıyın hocam.

• 2 numara Telekom istasyonU 1800 4G verebilir güncellediler bu istasyonları

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    nasil bakiyorsunuz bu degerler
  • Vodafone yeni kurdu ise aktif olmasini bekleyebilirsiniz
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Yeni kurulmadı, uzun süredir orada duruyor, diğer operatörler de aynı şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 16 Şubat 2021; 23:6:41 >
  • Vodafone cekmiyorsa mh ile gorusun bi onlar daha ayrintili gorebilir
    Tmdır eyw.

Hangi değerleri istiyorsun telefon markası yazarsanız

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sony xz premium turk telekom bulundugum yerde hangi mhz de yayin yapiyor nasil bakabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: phasan

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM turkcell yer ankara etimesgut

telefon modeli nedir hocam?

gizli kodlar yazıp deneyebilirsiniz telefon olmadığı için hangi kodda göreceksiniz bilemiyorum

• İstiklal Caddesi
    TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.