Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (671. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nasıl yani tam anlamadım. cat4 destekleyen şebeke yok derken tam olarka ne demek istediniz?quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Cat 4 destekleyen şebeke yok bizde ama. :D -
-
Cat 4 aynı frekansta iki tane 10 MHz taşıyıcıyı birleştiriyor. Bunu yapan Türkiye'de yok diye biliyorum. Turkcell 1800 MHz'de 20 + 10 MHz birleştiriyor. Böyle olunca birleştirme yapılmıyor, direk 20 MHz bandını kullanıyor zaten. Diğer operatörlerde bilmiyorum tam, belki onlarda 1800'de 10 + 10 birleştirme yapılabilir. -
Sanki daha once 10+10 olupta. Burada hiz resimleri paylasanlarda oldu diye hatırlıyorum ama yinede yalan olmasin. Tabii olsa bile kac yerde bu yapilacak ve bizde ona denk gelicez :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Turkcell'de hiç görmedim ve olması da mantıklı değil pek. L2100'de yapılır mı incelemedim kullanılan bantları. Ama TT'de L1800'de vardır belki, bilmiyorum. Turkcell L1800'de 20+10 yapıyor dediğim gibi, TT ne yapıyor bilmiyorum. -
Nerden bilelim siteye bak gibi söyleyince biraz ters cevap veemişsin gibi oldu neyse sağlık olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Superbox çok düşürdü hızları stabil 150+ aldığım evimde şimdi 10 zor alıyorum. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X