Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (627. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yuh 7km'den o hız E F S A N E
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tesekkur ederim iyi temennileriniz icin. Yeni gordum mesaji suan donus yolundayiz. Abant golunde turkcell 45 mbit civari bi hiz verdi banda bakmadim dogrusu. Bahsettiginiz gibi bolu dagi kisimlarinda lte yoktu sadece 3G olarak hizmet vardi. Esimde telekom var arada onu da kontrol ettim abantta lte vardi ama test yapmadim. Gelis yolunda bazi yerlerde telekom 3G ye duserek devam ediyordu turkcellde lte vardi Bolu dagi haricinde hep. Arada test yaptik turkcell 130 mbit civarlarinda gezdi genel olarak. Suan highway diye bi yer var oradayiz telekom 3G cekiyor turkcell lte de 41/43 hiz var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 17 Kasım 2019; 19:8:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Hocam Highway'de Türk Telekom zinhar LTE çekmiyor, hayret verici şekilde. Yalnızca Anadolu Otobanı'na bakan otopark kısmı bakan kısmında LTE-A, D100' e bakan kısmında LTE çekiyor.
Yine radar uyarımı yenileyeyim, D100'den gidecekseniz Bolu Dağı'ndan Düzce'ye uzun bir iniş var orada radar bazen olur, Hendek'ten sonra Sapanca' ya kadar çok deli radar olur aman diyeyim. Sapanca sonrası rahat. Umumi ikaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Uyari icin tesekkurler ustad ama turla geldik otobus şoförü dusunsun bunu :))
Yanliz boyle uğrak ve islek olan bir yere lte vermemesi cok sacma telekomun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 17 Kasım 2019; 19:24:56 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X