Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (626. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
vodafone yurtdışında da aynı desene -
-
-
-
Ooooo Kocaeli'ye hoşgeldin reissss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah sagol. Abanta gidiyoruz senin yakinlarindan gecerken bi test yapayim dedim :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Kırsalda kapsama için şart bence Band20.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Maks 70Mbps civarı.
Çok normal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Abant'ta Turkcell nasıl?
Türk Telekom'un Abant'ta tek frekans yayını var ya B3 ya B20 idi tam hatırlamıyorum. Hızlar rezalet. D100'den gidiyorsanız eğer Bolu Dağı'nda Polis Evini geçtikten sonraki uzun düzlükte LTE-A başlıyor, otoban bağlantısı-Abant Kavşağına kadar devam ediyor. Abant kavşasından sonra Türk Telekom 4G/3G karışık, bir kısımda 2G'ye düşüyor. Hat bile gidiyor tamamen. Voda'da keza öyle. Müzik dinlerken kesiliyor uzun lafın kısasıTurkcell nasıl, yorumlarınızı beklerim.
Hayırlı yolculuklar bu arada.
Gerçi çoktan varmışsınızdır ama Abant yolunda radar oluyor sık sık hız sınırı 50 aman dikkat, abant gişede sonra çeviriyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 17 Kasım 2019; 17:14:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X