Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (612. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
Maşallah, turkcellden beklenmeyen şeyler bunlar aman nazar değmesin. -
-
Ayrıca şunu belirteyim normalde ping vodafone de Marmara Akdeniz iç anadolu hemen hemen her yerde 3 ms 5 ms çıkarken burada 33,45, 28, vb çıkıyor. Vodafone Diyarbakır diyor server ama çok yavaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bence alisa gelmis seyler demek daha dogru olur cunku ne yazik ki Vodafone ve turk telekomda bu hizlari gormek cok kolay olmuyor. Hadi telekom bir nebze olsun guzel hizlar veriyor pek cok noktada ama Vodafone icin hayal gibi hizlar bunlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Valla bu güne kadar turkcell ile 2 şehir merkezinde de hız testi yaptım, 10 mbit üstünü göremedim 4.5g ile. Rize meydanda 1 mbit bile hız veremiyor. Türk telekom ile neredeyse 300 mbit aldığım oluyor, 4.5G çeken yerlerde ortalama 100-175 mbit arası hız alıyorum. O yüzden dedim nazar değmesin beklenmeyen şeyler turkcellden diye. -
Anliyorum. Fakat sizin yasadiginiz durum bence cok istisna. Zaten paylasilan hiz testi resimlerine baktigimizda durum sizdeki gibi gorunmuyor turkcell tarafinda. Sanirsam sizin orada turkcellin biraz mesai harcamasi gerek. Ben turkcell ile bulundugum yerde 360 mbiti gordum evde genel olarak her zaman 100 ustu goruyorum o hizi sabah 5 gibi uyanmistim aklima geldi bi test yapayim yogunluk yokken ne cikacak diye ve o hizi gordum. Telekomda ise 140-150 maksimum bulundugum yerde gorebildim evimde ise genel olarak 80-90 gorebiliyorum durum gayet iyi aslinda. Esas vahim olan Vodafone. Evimde 6-7 yi gectigini gormedim ve genel anlamda 0.25 ila 3 mbit arasi birseyler cikiyor hep. Kisacasi aslinda hepsinin cok iyi veya kotu oldugu yerler var ama turkcellde kotu olan yer gordugum kadariyla cok az.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Batı kırsalında şimdi aldığım en yüksek hız bu. Şehir merkezinde 150'leri görüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ibozdag
Esentepe Akdo civarı sizin kaç
Edit: mesajı attıktan sonra bir test daha yaptım ve aldığım en yüksek hız artık bu kırsalda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 14 Ekim 2019; 3:2:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bismillahirrahmanirrahim Türk Telekom çıldırdı sanırım yeni bir şeyler deniyor Her testte hız artıyor ama bu son radde büyük ihtimalle.
Kahramanmaraş Batı kırsalı
Yaptığım tüm testler aynı lokasyonda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 14 Ekim 2019; 3:19:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X