Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (520. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Yav bu Nperf'cüler hala siliyor verileri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yok İstanbul değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 21 Şubat 2019; 9:15:31 >
O yüzden önceliğim CellMapper. Görüntü güzel olmayabilir ama sunulan veri daha fazla. -
-
-
-
admin denim hıztestini koymamış başa bu test Türkiye rekorudur.
-
Nerede ne zaman hangi cihazla kim yapmış bilgi yok mu -
Daha hızlısı var konuda yok tabii. Mardin'de Turkcell 1Gbps hıza ulaşmıştı. Tabii bu test boş bir. şebekede ve bazın tüm kapasitesini kullanarak yapılmıştır muhtemelen. Daha hızlı da LTE-A bildiğim kadarıyla olamazlar.
-
-
-
-
ben turk telekoma geçtim 5 gün önce .quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Hocam her yer mi yoğun, ihaleden sonra hava atıyorlardı abone başı en geniş spektrum bizde diye az kullansınlar band genişliğini.
çanakkale merkez il müdürlüğünde kocaman kule var 300-500metre uzaktayım.(arada bina yok)
bazen 2 diş bazen 4 diş. bazen 1 diş çekiyor.(devam frekans değişiyor telefonda her baktığımda farklı. başka istasyona atıyor sanırım beni.)
800 ve 1800mhz var sadece.
hız 30-40mbps yi geçmiyor(1800mhz ,20mhz bw ,full sinyal seviyesi).(iphone se.). işgörüyor ama devam sinyal seviyesi değişmesi canımı sıkıyor.
turkcell 800-1800-2600mhz i kullanıyordu sıkıntı yoktu -
Kötüymüş hocam. Acaba oradaki kurulumlar iyi ayarlanamamış olabilir mi? Normalde çok daha iyi olmalı Band3.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cell Mapper iyi de hocam işin kötü tarafı neresi 3G neresi 4G net belli değül ya da ben rahat anlayamıyorum, uzaktan göstermiyor, haritalama yaoan da az. İşte tam bu konularda Nperf daha iyi ama onlar da siliyor işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X