Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (522. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
İphone ile hangi banddan sinyal alındıgını nasıl görebiliyoruz?quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
ben turk telekoma geçtim 5 gün önce .
çanakkale merkez il müdürlüğünde kocaman kule var 300-500metre uzaktayım.(arada bina yok)
bazen 2 diş bazen 4 diş. bazen 1 diş çekiyor.(devam frekans değişiyor telefonda her baktığımda farklı. başka istasyona atıyor sanırım beni.)
800 ve 1800mhz var sadece.
hız 30-40mbps yi geçmiyor(1800mhz ,20mhz bw ,full sinyal seviyesi).(iphone se.). işgörüyor ama devam sinyal seviyesi değişmesi canımı sıkıyor.
turkcell 800-1800-2600mhz i kullanıyordu sıkıntı yoktu
Alıntıları Göster
-
ben silivrideyim geçen yaz izmir özdere de tatil için bulundum. izmire çanakkale üzerinden kendi aracımla gittim. kaz dağları dahil 2G ye düştüğüne hiç şahit olmadım. ben kaz dağlarında kesin 2G ye düşer diye düşünmüştüm. hatta yanımda normalde kullanmadıgım turkcell hattımda vardı ne olur ne olmaz bulunsun dedim. Yolda turkcell hattın bir ara 2G ye düştüğünü gördüm kısa bir süre. görüdüğüm kadarıyla herhangi bir sorun yok telekomda izmir tarafındaquote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
İzmir'dr TT kullanan birkaç kişinin memnun olduğunu okumuştum burada, bir dene istersen. Memnun kalmazsan geri gelip yeni müşteri olarak daha uygun teklifler alırsın.
Şuan Turkcell'de en uygun (faturalı) 4gb 36 TL, sonrasında 49 TL'ye 5gb geliyor.
Alıntıları Göster
-
-
-
-
çok yakınsın antenin ölü noktasının sınırındasın... az uzaklaşsan full çekecek... -
-
-
-
-
-
-
-
-
Lokum mu yediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam Lokum efsane valla yemeyen arkadaşlara duyurmuş olalım Vodafone lokumcuyu es geçmemiş speedd testte 50 ye vurup 32 lere indi aynı yerde telekom 5,6 mb hız veriyor
Kayapa sanayiye de
band20 ye bağlanmıştır tek band varsa doğaldır
Mekan be yiyecekler güzel
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X