Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (518. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

98. Sırada
bugün en iyi #47
Giriş
-
-
-
Uzun süredir konuya test atmamıştım, stokları erittim
Ama Türk Telekom Vodafone'dan bile kötü Vodafone bile 200Mbps gördü bir TT göremedi. Yav -68RSRP daha napalım antenleri mi ısıralım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konum değiştirmeyi dene -
Hocam hepsi farklı konumlarda.
Hatta bir konumda oradaki bir kaç sektörü bile deniyorum.
Hem yoğunluk hemde band genişliği -
Hocam her yer mi yoğun, ihaleden sonra hava atıyorlardı abone başı en geniş spektrum bizde diye az kullansınlar band genişliğini.
işin detaylarını bilmiyorum ama adamlar yavaş yavaş yatırım yapıyorlar aceleleri yok bu sene sonuna kadar 4g kapsamasını daha dagenişleteceklerdir
-
Zaten Türk Telekom'da yatırımların %70'i sabite. Kalanı mobile. Belli ki onda da LTE ve 3G bulunmayan yerlere yatırım yapıyorlar özellikle şehirler arası için. Zira bir senede LTE nüfus kapsama alınını %80'den %90'a çıkarttılar ama ben hala band20
band 3 eklenmiş Bursa'da 800 olan istasyonlara 4 ayda
bi mesaj atmıştım Bulvardaki 3g li istasyona 4g 1800 eklediler 1 hafta içinde değişti antenler konuda da mesaj yazmıştım .Hepsi ekmek yediği yere yatırım yapıyor -
Benim oturduğum yerde Türk Telekom 800Mhz, Turkcell 1800Mhz, Vodafone bi yerden 1800 çekiyor bir de 800Mhz CA yapıyor ama hız TT'nin band20'sinden bile yavaş
memlekette ilçedeki kuleyi nasıl besledilerse band 20 40 üzeri hız veriyordu
sabaha karşı hız testinde 73 mbps yi gördüm sadece 800 de -
Vodafone'a geçiş yaptım evimde band 7 yayını var 50-80mbit hız alabiliyorum ama ikinci bir band birleştirmiyor sürekli ca:none gösteriyor gerçekten ilginç neyse 1 ay duracağım için çok umrumda değil -
1 ay dişinizi sıkın hocam 50 mbps çekilmez şimdiquote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl
Vodafone'a geçiş yaptım evimde band 7 yayını var 50-80mbit hız alabiliyorum ama ikinci bir band birleştirmiyor sürekli ca:none gösteriyor gerçekten ilginç neyse 1 ay duracağım için çok umrumda değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50mbit kötü demedim avantajlı tarife yok vodafone'da, git gel yapmak için geçtim vodafone'a telekoma geçicem ay sonunda. -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X