Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (454. sayfa)

Giriş
-
-
-
-
-
O evler bırakılıp Almanya'ya gidilmez. Büyük hata yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Destur, hay Maşallah. Turkcell'e nereden geçiliyordu
-
En yakin tim
-
-
Turkcellin band 7 baya iyi,resimde tek band a mi bagliydi baska bandlar varmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone hattımla yaptığım testte istanbul kazlıçeşmede 75 80 mbit arası hız aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 11 Eylül 2018; 19:42:42 >
Turkcell çılgıncasına bant7 kuruyor artık her yere ve bu 4G nin gerçekten hakkını veriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
çoğu yerde var uzun zamandır kullanıyor yoğunlukta band 7 bile bi işe yaramıyor 22 nufüsta işe yaramadı 3 istasyon olmasına rağmen -
Aynen LTE`nşn sıkıntısı da bu bence. Mesela savit interneti konuştuğumuz bir konuda Turkcelll superbox sabite alternatif olabilir mi konusu geçti. Şuan sınırlı sayıda abone için cevap evetse de sabit kadar yükü kaldıramaz istasyonlar. Benim konudan öğrendiğim kadarıyla 5G'de kapasitenin yetebilme ihtimali var. Tabi o zamanda işin erişim network'u tarafı öne çıkıyor bu sefer.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X