Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (426. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

38 oy
Öne Çıkar

18. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
telefon modeli ne
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung s9 plus -
-
ofiste denedim bu saatte 35 i geçmedi sabah daha iyi hız alıyorum
sabaha karşı herkeş uyurken denemek en ii sonucu verecek anlaşılan :) -
-
-
-
5 mbps altına düşmedikçe hız farkını hissetmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
yazlık yerlerde mobil veri tüketimi çok yüksek, sabit internet hemen hemen kimsede artık yok yazlıklarda, ve en uygun data paketleri modem/telefon tt de olduğu için yoğunluk çok fazla şebekesinde, şaşırtıcı bir durum değil, benim yazlıkta çeşmede kışın 3g 28-29 mbps görüyor, yazın cumartesileri çok yoğun saatlerde 1-2 mbpslere düştüğü bile oluyor. Yoğunluklardan en az etkilenen operatör vodafone, her daim yavaş ve sorunlu olduğu için yoğun sakin fark etmiyor. -
Problemde burada hocam. Tatil bölgesinde değilim. İlçeye 8 kmde olan bir köydeyim. Eğer civar köylerde mobil internete yükleniyorsa yaz kış bu internet böyledir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sizin bulunduğunuz yerin tatil yöresi olup olmaması değil, bölgenin geneli önemli, sinyal aldığınız bazlar biryerde birleşip aynı omurgayı kullanıyordur büyük olasılıkla, -
-
-
Bu kısmı atlamışım hocam haklısınız. Sonuçta bir omurgaya bağlanıyor.
Az önce enpara app ini açtım eft yapacaktım onu bile zor yaptırdı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X