Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (35. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
paralel ithalat g3 ü olupta 4g den faydalanan varmı. sanırım bu telefonlarda 4g yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Türkcell/İstanbul/Kartal/Cevizli Mahallesi 3G hızı
4G LTE hızı pek fark olmadı 3G ile türkcell deneme interneti neden vermedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
80 mb yiyor bir test için dikkatli olun bencede. Adamlar boşa bol bol internet vermedi ilk ay için bundan dolayıymış demekki. -
yemin ederim hız testi dışında hiç bir işlem yapmadan 100 mb internetimi yılan misali yuttu lan. -
-
Fazla Merak, Kotalara Yaramıcak.. Bitti paketler test yapmaktan :D
1test yaklaşık 100Mb
Bu arada Turkcell için x2 kota artan oldu mu bana paketim kadar internet gelmiş ama yenilenme tarihi yarın gözüküyor test edelim diye mi ki :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
aynı mahalledeyiz sanırım aynı istasyondayız vodafone 25 veriyor :D -
quote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeR
Şuan açık ara en kötü test sonuçları Vodafone'den geliyor.Benimde 25-30 arası gidip geliyor Üsküdar'da.
İstanbul'u diğer iller eziyor şuan.Galiba yoğunluğu kaldıramıyor istasyonlar?
Katılıyorum, konuyu takipteyim en kötü sonuçlar vodafone'da bende de 5-20 mbps arası değişiyor daha yapmam arkadaşların dediğine göre indirdiği kadarını indiriyor, konunun başına kalın harflerler yazılması lazım.
DİKKAT !!!
SPEEDTEST SONUCUNU TEKRAR TEKRAR YAPMAYIN, ULAŞABİLDİĞİNİZ HIZ KADAR DOSYA DOWNLOAD EDİYOR, KOTANIZI BİR KEREDE BİTİRMEYİN
DİKKAT !!! -
vay be millet 4.5 g ile 130 görürken ben kyk da 2mbps ile mesaj yazmaya çalışıyorum. -
-
-
-
-
-
Ulan hız testi 1.4 gb kota yemiş yuh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri hız rekoru kırmış. Da fiyat/performans durumu çok kötü. O hıza saçmasapan kotalar ve fiyatlar biçiliyor. 5-10 GB internet için 170 mbps internet versen nolur vermesen nolur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X