Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
108
Favori
858.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün geçtikçe takdire şayan hızlar görmeye devam ediyoruz bence operatörleri bu kez tebrik etmemiz gerekiyor gerçekten kolay bir iş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bunlardan bursa merkezde var heykel ulucamiye bakıyor vodafone yada Türkcell in ne yayını vat bilmiyorumm 300 400 metre arallarla baz istasyonları var

• 3-5 gb kotayla süper hız olsa ne olur?Adamlar resmen başak geçiyorlar.Benim anlamadığım olay sürekli telekom altyapıyı kullandırmıyor diyen turkcell,vodafone neden 3-4 mbt gibi makul hızlarda bile olsa 4g sınırsız net vermiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 2 Aralık 2016; 22:20:11 >
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Radyolinke bakmıyorum zaten hocam, radyo derken RRU'ları kastediyorum. RRU'nun bağlı olduğu anten de şart tabii ki. Konteyner içi kartları göremiyoruz zaten. :)
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bölgede yerel WiFi sağlayıcı var mı? Onların antenleri de olabilir. Bu tarafta var, onu kullanıyorum. 4 Mbit sınırsız İnternet 35 TL, 2 Mbit 25, 8 Mbit de 50 idi sanırım.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    onlar z yolunda yukarda yerleri ayrı onların onunde de kamera var izliyolar :)

bu tam merkezde kutuda var çatıda direk meydanda kalabalık bi ortamda baz istasyonu normal anten artı resimdeki gibi anetn var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?

quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Gördüğünüz büyük ihtimalle anten değil de istasyonun radyo ünitesi. Baz istasyonu konteynerinden gelen veriyi antene radyo sinyali olarak gönderen cihaz.
    Bu tip antenler bir zamanlar şehir içlerinde kullanılıyordu 2G için ama yeni antenlerde görmedim hiç, yani muhtemelen RRU denen radyo ünitesinden bahsediyorsunuzdur.

Gördüğüm tam olarak bu, 4G gelmeden önce bu kısım boştu, bu parçayı sonradan eklemişler. Bina yüksek olduğu için bu kadar yaklaşabildim.

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

aynen Bursada da bundan var

SEN Bİ CANON alda çek daha yaralı olur

• Anladığım kadarıyla çok geniş çok bantlı bir anten bu, İstanbul'da birkaç yerde gördüğüm vardı bunlardan. Nokia'nın baz istasyonu ekipmanları da oluyor bu şekilde kare şeklinde büyük modülleri TT kulelerinde ama bu dediğim gibi sadece anten herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 4 Aralık 2016; 3:8:46 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Gm 5 plus Cat7 modeme sahip

• arkadaşlar türk Telekomda internetim 2 gb sınırsızdı kota bitince hızı 128kbit e yavaşladı ama speedtest.net android uygulamasında hız hala en üst seviyelerde 90 mbit falan. Normal internetide bu şekilde hızlandıranilir miyiz proxy ayarı falan

• Muhtemelen lokal kapsama sağlayan küçük hücrelerdir onlar.
  • Bağdat Caddesi Turkcell iPhone 7 Plus sanırım 2600 mhz etkisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alican09turk kullanıcısına yanıt
    baz istasyonu nu yaninda mi tasiyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alican09turk kullanıcısına yanıt
    300 mb gitmistir en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

baz istasyonu nu yaninda mi tasiyon

Yoo İstanbul içinde genelde 100 mbit üstü görüyorum zaten. Operatörler içinde en hızlı olan açık ara Turkcell. Bu bir gerçek. Cihaz da 450 mbit'e kadar desteklediği için frekans birleştirmenin bir sonucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

300 mb gitmistir en az

Platinum 50 GB kullanıyorum. 15 GB kaldı ayın 10'ununa kadar o yüzden sıkıntı yok

• Bursada ericson kullanıyorlar
    TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Samsun - Turkcell aksamlari haric genelde bu sekilde

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    TT, Huawei ve Ericsson karışık kullanıyor herhalde. Bazı yerlerde Ericsson görüyorum, bazı yerlerde Huawei. Bazen de buradaki gibi aynı yerde ikisi de oluyor. :)
  • mami5255 M kullanıcısına yanıt
    Vodafone yoğun sattalerde boyle normal saatlerde en fazla 15 mbit (yer: Ankara/çankaya)
    yakında vodofoneden tt ye geçmeyi planlıyorum TT kullanan arkadaşlar varsa TT'nin 4g performansını söylerse sevinirim
    Turkcell iyi ama biraz pahalı :D oyuzden tt ye geçmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.