Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (190. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Bimcell'li olan yok mu ya?4G kartlarını alan var mı Bimcelllilerden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim patron senin kadar harcamiyor 200 TL yi gecmissin yuh valla en olmadi bazi kartlar nakit verip 150 tl faizle taksitle geri oduyorlar avukat vs islerine girme 1000 TL olur 2000 TL
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Vodafone bitmiş
-
-
Ya beyler dünden beridir 4.5g ile bağlanamıyorum neden acaba lte yazıyordu telde şimdi h işareti çıkıyor ayarlara baktım aynı durumda ne olmuş olabilir ki
-
Aynı sorun dün benimde başıma geldi teli kapatıp sim kartı çıkarttım bir süre sonra tekrar taktım düzelmişti. Geçici bir çözümmüdür bilemem ama şu an için bir sıkıntı yok.
-
Çok teşekkür ederim bilginiz için deneyeyim
Ben de teslerimi yazayim : Kocatepe de 10mbt-6mbt arasında oynama var, kızılay da 6-7mbt ,milli kütüphane 3-4mbt görüyor hattım Vodafone,telefon g2
-
Valla 3 g nin kotalarını arttırsalar, fiyatlarını düşürseler, pinglerini de normal seviyelere getirseler, 4.5 g ye çok da gerek yok. Sonuçta genelde şikayet edilen hız değil, daha çok kotaların bitmesiydi. 4.5 g için ise bu kotalar yetersiz bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: IsO6
quote:
Orijinalden alıntı: enver328
En düşük tepki süresi kaç çıktı bilen var mı?
12 ms Avea. Tabi bunu etkileyen bicok faktor var
Bence çok iyi. Turkcell 19 gördüm. Evdeki 50nin üzerinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
BİMCELL de 4.5 yok mu?
Ya arkadaş en sinir olduğum şey sadece 1 diş çekiyor telefon 4g'de
5 mbit simeterik bağlantının 1500 tl olduğu ülkede sana bana 44 mbit up0loadı verecek bi babayiğit tanımıyorum.ateş sönsün bakalım ne oalcak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X