![]() İstasyon kurdurduğum Diğer evde 43 psc 2100 3g vardı 900 3g açmışlar. 3-4 mbps falan geliyor yoğunluk olacağını düşünmüyorum sinyal uzağa gittiğinden bağlanan da olmuştur ama bu kadar düşmezdi 4gde 1800+1800 var 150 mbps hız alıyor . Normalde 2100 de iken 20mbps den aşağı düşmezdi Görselde görünüyor aslında ama geçiş yapmıyor. Yol üstünde diğer başlarda da 2100 3g yoktu . 2100 3g yi kapatıp 4g ye eklemeyi planlıyor olabilirler mi . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1408. sayfa)

-
-
-
Bizimki 4G geldiğinden beri aynı Telekoma istasyon diktirdim zaten .
Turkcell şirkete bile senler sonra kurdu .Hatları taşıdık diye
Binada sadece 3G vardı Yakına bi 4g saha kurdular
Binada 3g olmasına rağmen 4g ye bağlanıyor du band20 de takılı kalıyordu .
Sonrasında geldiler binaya girince ayarlardan 3g ye alın kullanın diyorlar .oldu 150 kişi hergün onunla uğraşacak
Seneler sonra 4g açtılar
2100+2100 30 mhz de 283 mbps görüyom
Sabit internet bile daha yavaş 100 e 100
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde wifi.den devam elektrik gitmesin diye dua edecwz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekom'un 2100Mhz spektrumunda 30Mhz'lik varlığı var. 2100'den 3G'yi refarm ederek 426 EARFCN ile 15Mhz 2100 basarak (FDD 15Mhz DL + 15Mhz UL) kullanıyorlar. Ondan 900'e taşımışlardır 3G'yi. Hatta belki 900'de belki DSS deneyebilirler LTE basmak için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mahalle arasında fiberli sıradan bir istasyon aslında
ilerleyen günlerde ne yapacakları yayından belli olur
Tam olarak Umuttepe'nin neresi?
Arkadaşlar mobil modem zte mf 910v var. Bazı frekanlarda yüksek hız alırken bazen de düşük hızdan bağlanıyor. Bu modemin yazılımından frekansı kendimiz seçebilecek bir yöntem var mı?
-
-
-
C1 modem ile güzel iş cikarmis Apple. Helal olsun
-
-
-
-
60 MHz var ıphone kaç birleştirdi bilmiyorum
Turkcell den internet düşürdüm hafta sonuna kadar patlamazsa sabahtan güzel hızlar alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
5G ihalesi bu senenin ilk 6 ayı içerisinde yapılacak denilmişti, Mayıs ayındayız ancak herhangi bir gelişme yok. 4G doyum noktasına ulaştı, 5G ile hem hız hem de yeni tarifeler lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X