Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1214. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
5G'ye adım adım yazılmış konu başlığında. Belki 5G'nin gelmesi o kadar çabuk olmayacak. Döviz bazında ciddi yatırım gerektirmiyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dilaver Çelimli
5G'ye adım adım yazılmış konu başlığında. Belki 5G'nin gelmesi o kadar çabuk olmayacak. Döviz bazında ciddi yatırım gerektirmiyor mu?Çok ciddi yatırım gerektiriyor.
-
-
-
-
Vodafone'un çekim kötü.
-
Aslında Telekom'la aynı yede 5CA sahası var, sinyal de oradan geliyor. Ama nedense böyle oldu.
-
-
-
-
Orada 1.7 Gbps görüldü zamanında. Daha fazla telefona desteğin açılması, 5G'de etkisini göstermeye başlamış demek ki. :D
-
Sinyal çok değişkendi bir adım ilerisi veya gerisinde 150Mbps test sonucu alırken bir kaç bölgede bu hızı görebildim yağmur olduğu için çok duramadım :) 2 farklı noktada Gbps deneyimleyebildik en azından :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X