Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1162. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

56. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
-
-
Ne olduğu belirsiz JLQ işlemciden ne beklersin hocam. Poco C40 telefonunuz sanırım. Poco C40'taki JLQ işlemci Carrier Aggregation yapmıyor. Bu yüzden tek band ile Türk Telekom bu hızları vermesi normal.
Snapdragon işlemcili güzel bir cihaz ile aynı yerde test yapın anlarsınız. CA çok önemli şu zamanda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tüm operatörler için geçerli bu durum.Her operatör ne kadar bant birlestirirse o kadar iyi hız verir.
Bant birleştirmeyen cihazları atalım o zaman ya da satışı yasaklansin.
Bant birleştirmeyen cihazlara internet hizmeti veremem o yüzden ücret almıyorum diyor mu Türk Telekom.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgedeki yoğunluğa bağlı da olabilir. Xiaomi cihazlarda ayrıca 800Mhz bandı yok sanırım ondan da olabilir. İmkanınız olursa başka bir Samsung (SD) işlemcili cihaz ile TT hatla test yapın hocam. Bende de böyleydi şimdi en az 100mbpsyi deviriyor TT evimde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X