Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1137. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
DSS'dir. 4G spektrumundan 5G yani. Yüksek hız için N78 lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba, geç cevabım için özür dilerim. Bu program Network Signal Guru. Lisanslı bir program. Kullanabilmek için Snapdragon, MTK veya Exynos işlemcili ve rootlanmış bir cihaza ihtiyacınız var. Yalnız Exynos'da modem verilerini okumak için token da ayarlamanız gerekiyor.
Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorum derseniz de alternatifler mevcut. Cell Mapper ve Netmonster. Cell Mapper sadece ana bandı gösterir carrier aggregation yapılan bandları göstermez. Netmonster ise bazı telefonlarda gösterebiliyor.
Bu arada bu işlere meraklıyaisanız sizi Cell mapper'a davet etmek isterim.
https://forum.donanimhaber.com/cell-mapper-kurulum-ve-ayar-rehber--151741626
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
hocam bu app in adi nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Network Signal Guru.
Snapdragon, MTK veya Exynos işlemcili ve rootlanmış cihazlarda çalışır. Ancak Exynos'ta token gerekir modem verilerini okutmak için. Ayrıca lisanslı bir yazılımdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evimin olduğu bölge de Vodafone’un verdiği anlık hız;
Demek ki telefon bayağı fark ettiriyor, suçu sadece operatöre atmamak lazımmış.
Ayrıca başka eski bir cihaz da deniyorum 10 Mpbs falan anca veriyor, eski den ben de o hızları alıyordum cihazı değiştirme den önce.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
-
qualcomm modem farki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, cihaz da önemli kullanım yaparken, iş sadece operatör de bitmiyormuş, onu anlamış oldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X