Şimdi Ara

Tüm Kanallarda Aynı Masallar Başladı Yine.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan spor programı yapan kanalları geziyorum. Hepsinde aynı at gözlüklü yorumlar. Neymiş;

Fener kötüymüş,
    son yılların en kötü futbolunu oynamış,
    taktiği yanlışmış,
    dizilişi yanlışmış,
    oyuncuları formsuzmuş...

Galatasaray çok iyiydi, oyunun tek hakimiydi, maç 7-8 olurdu diyen yok.

Bugün Fenerbahçe kazansaydı destanlar yazılacaktı kanallarda. Nedir bu Galatasaray korkusu millette ki.

• Fener kötüyken Galatasaray iyidir bu normal sonuç.Niye taktın buna bu kadar?
  • tam ters skorla bitse bu bahanelerin kaçını gs için kullanırlardı acaba.

kesin fener coştu,
    fener adım attırmadı, gs aciz kaldı vs derlerdi...

çirkefler...
  • Basın sapına kadar Galatasaray taraftarı, ondandır Barış.
  • yok erman dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Şuan spor programı yapan kanalları geziyorum. Hepsinde aynı at gözlüklü yorumlar. Neymiş;

Fener kötüymüş,
    taktiği yanlışmış,
    dizilişi yanlışmış,
    oyuncuları formsuzmuş...

Bugün Fenerbahçe kazansaydı destanlar yazılacaktı kanallarda. Nedir bu Galatasaray korkusu millette ki.

Bence yanlış pencereden bakıyorsun hocam. Medyanın bu şekilde konuşması onlar için normal. Zira izlenilen istenilen şey bu...

Galatasaray'ın en iyi olduğu zamanda orta sahayı geçmeden yendi Fenerbahçe. Yani medya için Galatasarayın kazanmasının bir önemi yok önemli olan Fenerin nasıl ve neden kaybettiği.

Sakın yanlış anlama elbette iyi oynayuan ve kazanan sizsiziniz ki bunun için de tebrik ederim. Ama nedir bu Galatasaray korkusu cümlesine katılmıyorum...

• Arkadaşlar maç özetini hangi kanal veriyor. Trt veriyordu eskiden 45 dk sonra şimdi adam gibi kanal bulamıyorum. Yorum değil maçtaki pozisyonları yorumlayacak, pozisyonları gösterecek bi program, kanal ismi söyleyebilir misiniz?
    Not: Tivibudan izliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence gayet eğlenceliler , biz böyle oynadıktan sonra ne söylerse söylesinler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Fener kötüyken Galatasaray iyidir bu normal sonuç.Niye taktın buna bu kadar?

Ya sırf yorum yapmak için mesaj yazmayın şu foruma gözünüzü seveyim.
  • quote:

quote:

Ya sırf yorum yapmak için mesaj yazmayın şu foruma gözünüzü seveyim.

Peki.
  • quote:

ee o zaman da galatasaray kötüyken fener iyidir.

biz iyiydik sonuç olarak net skor 3-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Şuan spor programı yapan kanalları geziyorum. Hepsinde aynı at gözlüklü yorumlar. Neymiş;

Fener kötüymüş,
    taktiği yanlışmış,
    dizilişi yanlışmış,
    oyuncuları formsuzmuş...

Bence yanlış pencereden bakıyorsun hocam. Medyanın bu şekilde konuşması onlar için normal. Zira izlenilen istenilen şey bu...

Galatasaray'ın en iyi olduğu zamanda orta sahayı geçmeden yendi Fenerbahçe. Yani medya için Galatasarayın kazanmasının bir önemi yok önemli olan Fenerin nasıl ve neden kaybettiği.

Sakın yanlış anlama elbette iyi oynayuan ve kazanan sizsiziniz ki bunun için de tebrik ederim. Ama nedir bu Galatasaray korkusu cümlesine katılmıyorum...

Galatasaray korkusu dememden kasıt bir tane Allah'ın kulu yorumcu da çıkıp demiyor ki Galatasaray çok iyiydi oyunu domine etti, Fenerbahçe'yi oynatmadı vs. Galatasaray mükemmel top oynuyor tabiri caizse eze eze yeniyor ama hala Fenerbahçe konuşuluyor. Kanaltürk'te koymuşlar düdük makarnası etkisiz eleman Gökmen'i tek kelam ettirmiyorlar, NTV'de zaten Gs düşmanı Güntekin ve fanatik Fenerli Rıdvan. Şimdi bakalım birazdan diğer kanallarda başlarlar masallara. Allah'tan Trabzon maçı girdi araya da şuan ses yok hiçbirinden.

• quote:

Fener kötüymüş,
    taktiği yanlışmış,
    dizilişi yanlışmış,
    oyuncuları formsuzmuş...

Maçın boyle olmasını Aykut Hoca Sağladı. Bıenvenu sağ acık , alex santrofor , 3 onlıbero , Bılıca . Orta saha yol gecen hanı. Stoch ve dia oynasa daha farklı mac ızlerdık. BU ARADA RIDVAN , ZIYA ŞENGUL , SERHAT ULUEREN MACIN 7-0 BILE BITEBILIRDI DEDILER. Sen hangi kanalı izliyon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray'ı tebrik etmek lazım da bu taraftarının hareketleri konuyu değiştiriyor. Korku ile ne alakası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

quote:

Fener kötüymüş,
    taktiği yanlışmış,
    dizilişi yanlışmış,
    oyuncuları formsuzmuş...

Maçın boyle olmasını Aykut Hoca Sağladı. Bıenvenu sağ acık , alex santrofor , 3 onlıbero , Bılıca . Orta saha yol gecen hanı. Stoch ve dia oynasa daha farklı mac ızlerdık. BU ARADA RIDVAN , ZIYA ŞENGUL , SERHAT ULUEREN MACIN 7-0 BILE BITEBILIRDI DEDILER. Sen hangi kanalı izliyon ?

Aha buyurun işte. Aykut olmasa kazanamayacaktık yani diyorsun?

• Galatasaray çok iyiydi bizde iyi oynayabilirdik ancak Bilica nın defansta yaptığı saçmalıklar ve bienvenu nun etkisizliği bizi hem hücumda top tutmamızı hemde defansı sağlama almamızı engelledi.Galatasaray bizden daha iyiydi zaten bunu tekrar tekrar söylemeye gerek var mı ?
  • Trabzonsporlular haklıymış meğer.Kimse ilgilenmiyor maçla.Burak pis kaçırdı,hazard iyi vurdu kaleci çıkarttı,bari ben haber edeyim:)
  • hele spikerler yokmu alex yanındaki adama pas veriyor.spiker alexten yine muhteşem bir pas böyle diyerek fenerlilerin gönlünü alıp yaranmaya çalışıyor,zavallılar.
  • NTV yi zaten FB TV yi seyrediyorsan açacaksın yoksa kilit koyacaksın...
  • Bilica'ya para verseler şike yapmak için bu kadar kötü oynamayazdı helal olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.