Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (840. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
30.375
Cevap
685
Favori
1.892.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam su alisveris gumruge takilir mi? Amerikadan geliyor:

Subtotal $77.10
    Shipping & Handling $15.08
    Grand Total $92.18

77 USD = 72.6880EUR gumruge takilmamasi lazim
  • 25/11/2016 9:02 Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.
    Istanbul, Turkey 25/11/2016 9:00 İthalat için gerekli belgeler tam değil veya eksik. Bu bilgileri almak için çalışıyoruz. / Alıcıyla irtibata geçtik.
    25/11/2016 8:02 Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.

Yetki belgesini yolladım 2 gün geçti hala böyle arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?? Amazondan geliyor ürün.

Orijinalden alıntı: StereoLove

25/11/2016 9:02 Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.
    Istanbul, Turkey 25/11/2016 9:00 İthalat için gerekli belgeler tam değil veya eksik. Bu bilgileri almak için çalışıyoruz. / Alıcıyla irtibata geçtik.
    25/11/2016 8:02 Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.

Yetki belgesini yolladım 2 gün geçti hala böyle arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?? Amazondan geliyor ürün.

Konuştum, sıkıntı yokmuş haftasonu oldugu için böyle denk geldi..
    2016-11-18 23:59 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2016-11-18 18:11 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-11-18 18:11 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)
    2016-11-18 18:11 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Otb)
    Origin Country - Tracking Consuming: 4431 ms
    2016-11-18 18:11 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point
    2016-11-18 18:11 Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point
    2016-11-18 18:11 Asendia Hong Kong, Mailed

8-9 gündür böyle nedir bu?
  • Merhabalar 20 dolara aliexpress den elektronik sigara aldım gümrükten geçer mi sizce ? yorumlarda gümrükte sıkıntı yaşayanda var geçende var biraz şans heralde .. suan ki son durumu ürünün Departed from transferring country
    2016-11-26 15:01:41
    İşlemci:Intel i5 4670k| Anakart: MSI Z97 Gaming 3|| Ekran Kartı: Asus Gtx 780 DirectCu II OC | Ram: Gskill 2x4 1866 MHz | Hard Disk: Seagate 1 TB Barracuda 7200RPM | Monitör: Asus VN47H 1MS | Kasa: SILENCIO 650 PURE CM750W | Klavye:Logitech G103 | Mouse:SteelSeries SenseıRAW Frosted Blue | Mouse Pad:SteelSeries SpecialEdition Frosted Blue | Ses Sistemi: Logitech Z-323 2 1 | Kulaklık:SteelSeries Siberia V2 FrostedBlue
  • arkadaşlar powerbanklardaki sıkıntı nedir ? ülkemizde yasaklandı mı ne oldu :(
  • 2016-11-24 12:20 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2016-11-24 03:38 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    Menşei Ülke - Geçen Zaman: 3354 ms
    2016-11-24 10:48 The item is on transport to the country of destination
    2016-11-24 03:38 The item is at the PostNL sorting center
    2016-11-24 03:38 The item is processed at the PostNL sorting center
    2016-11-21 06:08 The item is ready for shipment
    2016-11-16 18:49 The item is pre-advised

arkadaşlar kargom çine geri mi gönderilmiş son iki durumdan hiç birşey anlamadım yardımcı olun lütfen
    21 Eylül, 30 Eylül, 17 Ekim, China post Reg. Air mail ile gönderilen 3 ürün ve 13 Kasım da aldığım taşıyıcı firmanında Special Line -YW adının olduğu ( ilk defa bu firma ile gönderi alacağım daha önce hiç duymadım ) tolamda 4 ayrı siparişim 25 Kasım da TR ye giriş yaptı.21 Eylül ila 13 kasım arasında neredeyse 45-50 gün var ama aynı anda TR ye giriş yapıyorlar.
    Ayrıca 9 Kasım da sipariş verdiğim ve China pos reg air mail ile gönderilen bir başka siparişimi de 24 Kasım da teslim aldım.
    21 Eylül de sipariş geçtiğim ürün 65 gün sonra TR ye giriş yapıyor ve üstelik daha PTT ye bile gelmedi, 9 Kasım da sipariş verdiğim ürün 2 hafta içerisinde teslim ediliyor ve ikisi de China Post Reg, Air Mail ile gönderildi.

Anlamadım bu iş nasıl oluyor, ya bizimkiler gelen ürünleri bir yerde topluyor ve daha sonra gelen parti ürünleride bekleyen ürünlerin üzerine yığıyor, sonra da bekleyen siparişleri önüne gelenlerlerden alıp kafasına göre giriş yapıyor böylece giriş yapılacağı zaman en son gelenin sisteme ilk girişi oluyor arada da eski gelenlerden eline geçiyor, ve o günkü yoğunluğuna yada sisteme ürün giriş hızına göre eski siparişlerden şansa bir kaç tane arada kaynayıp teslimata gönderiliyor. Bir diğer seçenekte Bu Çinli Arkadaşlar Bizimkilerin kafası ile çalışıp geç sevkiyat yapıyor, diyeceğim ama siparişin durumuna bakıyorum, Örnek 1 Ocak ürünü almışım,5 Ocak ürün posta ya verilmiş, 7 Ocak TR ye yola çıkmış ama Bizimkiler Şubat sonu teslimat yapıyor nerdeyse, Bilemedin Şubat ortası olsun.

Bu arada bilmeyenler için yazıyorum, en güncel takip programı app store den indirip kullandığım 17Track dır. China post, PTT postane ve Aliexpress sipariş takip den bile önce ürünün nerde olduğunu gösteriyor. Ayrıca teslim alınan ürünleri arşivleyebiliyor ve 20 adet siparişe kadar uyarı bölümünü aktifleşirip telefona siparişin her hareketinde bildiri gelmesini sağlayabiliyorsunuz,Gerçi şimdi eskisi gibi bildiri pek gelmiyor ama programı açıp parmağı yukarıdan aşağıya kaydırıp sayfayı yenilerseniz hemen güncelleniyor Son durumlar. Sipariş çinden çıkana kadar çin ce yazıyor ama tek tıkla Türkçe çeviri seçeneği mevcut, TR ye giren takipli gönderileri iseTürkçe olarak yazıyor.Tavsiye ederim.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Bende siparişi azalttım, 20 Eylül de sipariş verdiğim gözlük bugün TR gümrüğünde gözüktü, aradan geçmiş 65 gün, bana gelmesi ile birlikte 70 günü bulur, üstelik birde kayıtlı posta. Ama 2 hafta önce sipariş verdiğim başka bir kayıtlı ürün ise dün elime geçti, Evet böyle durumlar olabiliyor ama ne hikmetse 2-3 ay önce sipariş verilen ürünlerde bir sıkıntı oldu sanırım. Zaten doların uçması ile birlikte Aliexpress de Türkiye den olan satışlarda bir düşüş vardır bence. Keşke kuru TR için sabitleseler :)

fiyatlar çok fark etti ya , ben ordan ürün alıp burda satıyorum.15 liraya iphone dock satıyorum mesela baya almışım yazın bitmek üzere baya sattım onlardan dedim girip alayım biraz daha hesap yaptım 15 liraya satmam mümkün değil artık.Ha birde şu var kimse dikkat ettimi bilmiyorum aliexpress in fiyatlarıda arttı.2 dolara alıyordum ben tanesini dockların şu an 4 dolardan aşagı yok aynı ürün... Birkaç başka aldıgım seylere de baktım fiyatlar cidden artımış.

Tabi onlarda ister istemez zamanla fiyatları biraz arttırıyor dur ama ucuza alışveriş diye bakıldığında olaya 1-2 dolar da oynasa doğal olarak bu alıcının işine gelmiyor, birde dolar coşunca hiç de hoş olmayan fiyatlar çıkıyor ortaya.

3-5 dolarlık ürünleri ucuz diye sepete dolduruyoruz sonra bir bakmışız sepet olmuş 30-40 dolar, Ben artık 20 TL üzeri Aliexpress den ürün almadan önce mutlaka N11, Gitti Gidiyor a bakıyorum ve bazen ucuza bulduklarım da oluyor, zaten 3-5 TL hatta bazen 5-10 TL fiyat farkı olursa da eğer adetli birşey almayacaksam Aliexpress den almıyorum.

Mesela en son RGB 5050 smd dış mekan 3 çip şerit led kumandalı ve adaptör dahil 5 metre led ışık alacaktım, 35-50 tl arası fiyatlara Ali express de fiyatlar gördüm ama ben TR den güvenilir bir yerden 49 TL ye aldım ertesi günde teslim ettiler.Daha sonra aynı led i şansa G.Gidiyor da 33 TL ye başarılı satıcı lardan birinin sattığını da gördüm. BU yüzden sizin işinizde zorlaştı, Allah kolaylıklar versin.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• Hakikaten garip teslimatlar oldu son zamanlarda, Altta tarihlerle örnekler vereyim,
    21 Eylül, 30 Eylül, 17 Ekim, China post Reg. Air mail ile gönderilen 3 ürün ve 13 Kasım da aldığım taşıyıcı firmanında Special Line -YW adının olduğu ( ilk defa bu firma ile gönderi alacağım daha önce hiç duymadım ) tolamda 4 ayrı siparişim 25 Kasım da TR ye giriş yaptı.21 Eylül ila 13 kasım arasında neredeyse 45-50 gün var ama aynı anda TR ye giriş yapıyorlar.
    Ayrıca 9 Kasım da sipariş verdiğim ve China pos reg air mail ile gönderilen bir başka siparişimi de 24 Kasım da teslim aldım.
    21 Eylül de sipariş geçtiğim ürün 65 gün sonra TR ye giriş yapıyor ve üstelik daha PTT ye bile gelmedi, 9 Kasım da sipariş verdiğim ürün 2 hafta içerisinde teslim ediliyor ve ikisi de China Post Reg, Air Mail ile gönderildi.

Anlamadım bu iş nasıl oluyor, ya bizimkiler gelen ürünleri bir yerde topluyor ve daha sonra gelen parti ürünleride bekleyen ürünlerin üzerine yığıyor, sonra da bekleyen siparişleri önüne gelenlerlerden alıp kafasına göre giriş yapıyor böylece giriş yapılacağı zaman en son gelenin sisteme ilk girişi oluyor arada da eski gelenlerden eline geçiyor, ve o günkü yoğunluğuna yada sisteme ürün giriş hızına göre eski siparişlerden şansa bir kaç tane arada kaynayıp teslimata gönderiliyor. Bir diğer seçenekte Bu Çinli Arkadaşlar Bizimkilerin kafası ile çalışıp geç sevkiyat yapıyor, diyeceğim ama siparişin durumuna bakıyorum, Örnek 1 Ocak ürünü almışım,5 Ocak ürün posta ya verilmiş, 7 Ocak TR ye yola çıkmış ama Bizimkiler Şubat sonu teslimat yapıyor nerdeyse, Bilemedin Şubat ortası olsun.

Bu arada bilmeyenler için yazıyorum, en güncel takip programı app store den indirip kullandığım 17Track dır. China post, PTT postane ve Aliexpress sipariş takip den bile önce ürünün nerde olduğunu gösteriyor. Ayrıca teslim alınan ürünleri arşivleyebiliyor ve 20 adet siparişe kadar uyarı bölümünü aktifleşirip telefona siparişin her hareketinde bildiri gelmesini sağlayabiliyorsunuz,Gerçi şimdi eskisi gibi bildiri pek gelmiyor ama programı açıp parmağı yukarıdan aşağıya kaydırıp sayfayı yenilerseniz hemen güncelleniyor Son durumlar. Sipariş çinden çıkana kadar çin ce yazıyor ama tek tıkla Türkçe çeviri seçeneği mevcut, TR ye giren takipli gönderileri iseTürkçe olarak yazıyor.Tavsiye ederim.

Fenerbahçe S.K

yyusa

• BOMB1993 kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihte sipariş verdiğim 3 4 takipsiz kargom türkiyeye ulaşmış surumda. Gelenler yanwen, sunyou birde yunexpress. Small packetlarda ilk iki gün güncelleme geldi, sonrasında yine tık yok. Bu aralar sıkıntı olduğu aşikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Grimwood

Aynı tarihte sipariş verdiğim 3 4 takipsiz kargom türkiyeye ulaşmış surumda. Gelenler yanwen, sunyou birde yunexpress. Small packetlarda ilk iki gün güncelleme geldi, sonrasında yine tık yok. Bu aralar sıkıntı olduğu aşikar

takipsiz kargoların türkiye giridği kısmı %99.9 faketir yazılım periyodik sallar...tamamiyle allaha emanet gelir..

gearbest sitesi uzerinden yaptigim alisveris Netherlands Post surface mail araciligiyla postalandi.

Maksimun teslim tarihi nedir? Siparisi vereli 1 ay oldu. Pakette 25 gun once Turkiye gumrugune gelmis. Son takip yazisi bu.

Maksimun sureyi ogrenmek istiyorum.

• POST ACTIVITIES
    SEQUENCE DATE HOUR KIND OF TRANSACTION CLARIFICATION OPERANT
    PTT WORK PLACE/BRANCH, COUNTY, TOWN COUNTY TOWN
    1 15/11/2016 21:35:15 Item Is Ready for Ship -/- - Origin
    2 24/11/2016 09:07:06 Arrived in the Post Office International Arrival Registry was performed İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    3 24/11/2016 21:29:13 Added to Mailbag İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
  • mpa1975 M kullanıcısına yanıt
    no dan pttden takip et artık ....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.