Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.354
Cevap
684
Favori
1.862.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

ebay'dan kargo takipsiz bir ürün aldım şimdi oturup bu ürünün gelmesini beklemekten başka yapacak şey yok sanırım değil mi? yani isimle ürünüm nerede falan diye sorgulama şansım yok mu?

malesef senın iş samanlıkta iğne aramak... gelirse gelir gelmezse umidi kesme ben tam umidi kestim 1.5 ay sonra geldi :D

siparişi bugün verdim ne yapayım şimdi iptal mi istesem ki? 25 gün içinde gelmezse satıcıya gelmedi tekrar gönder mi diyeyim?

genelde kargo takipsiz alınan urunlere ne satııcı, nede paypal para iadesinden bulunuyor. tamamen satıcının insiyatifne kalmış bir durum.

size kargonun ulaşiması için 30 gün yada paypal gözüyle 45 gün süre geçmesi gerekir. sonrasından hala gelmezse önce satıcıyla konusun sonra paypalla..

aldığınız ürün nedir?

çin sitelerinden 1 dolar fazla ödeyerek kargo takip numaralı alabilrdin

• quote:

quote:

quote:

quote:

ebay'dan kargo takipsiz bir ürün aldım şimdi oturup bu ürünün gelmesini beklemekten başka yapacak şey yok sanırım değil mi? yani isimle ürünüm nerede falan diye sorgulama şansım yok mu?

malesef senın iş samanlıkta iğne aramak... gelirse gelir gelmezse umidi kesme ben tam umidi kestim 1.5 ay sonra geldi :D

siparişi bugün verdim ne yapayım şimdi iptal mi istesem ki? 25 gün içinde gelmezse satıcıya gelmedi tekrar gönder mi diyeyim?

genelde kargo takipsiz alınan urunlere ne satııcı, nede paypal para iadesinden bulunuyor. tamamen satıcının insiyatifne kalmış bir durum.

size kargonun ulaşiması için 30 gün yada paypal gözüyle 45 gün süre geçmesi gerekir. sonrasından hala gelmezse önce satıcıyla konusun sonra paypalla..

aldığınız ürün nedir?

Yüzdesi 99,5 olan ve 3binden fazla işlemi olan bir satıcıdan tablet kılıfı gibi bir şey aldım. Mesaj attım takip numarası ver dedim kopyala yapıştır gibi standart bir cevap yazdı. Göndermesine gönderir bence ama yolda takılmaz inşallah. Ben nasıl takipli bilmiyordum bedava yazısını görünce aldım sonradan araştırdım ki meğer takipsizmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aldığınız ürün nedir?

Yüzdesi 99,5 olan ve 3binden fazla işlemi olan bir satıcıdan tablet kılıfı gibi bir şey aldım. Mesaj attım takip numarası ver dedim kopyala yapıştır gibi standart bir cevap yazdı. Göndermesine gönderir bence ama yolda takılmaz inşallah. Ben nasıl takipli bilmiyordum bedava yazısını görünce aldım sonradan araştırdım ki meğer takipsizmis

anladım hocam alıcaksan dealextreme tarzı sitelerden al kafan rahat olsun urun gelmesede paypala bıldırır paranı ıade alırsın ki ben bu zaman kadar 200tl civarından para iadeside aldım ama urunlerden umudu kesmeme rağmende geldi ama neyse dedim paypal sigortası birazda onlara girsin :)

Cunku ebay'den bir kere sony kulaklık alayımd dedim ingilzice çat pat okudum ilanı çevirdim resimelr felan kulaklık oldugunu gosterıyor ama acıklama kısmında sadece tedarikçi firmalara ait cd'miş yani kulaklıgı tedarik eden firmaların word dosyası halinde 10mb bir verisiymiş :)

durumu anlar anlamaz payplal bildirdim ki satıcıde bir suru fake uyelikle milleti dolandırmasına rağmen paypal birşey yapmadı banada cd geldi :)

120tl felan ödemiştim ama neyseki başka alışverişlerde 2 katı paypal sigortasından döndü :D

sizin kılıf gelir hocam ama bu aralar kargolar yogun belki haftaya bilemedin mayıs sonu haziran başı mutlaka gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Toscanamall dan mı bişey aldın

aynen :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aldığınız ürün nedir?

anladım hocam alıcaksan dealextreme tarzı sitelerden al kafan rahat olsun urun gelmesede paypala bıldırır paranı ıade alırsın ki ben bu zaman kadar 200tl civarından para iadeside aldım ama urunlerden umudu kesmeme rağmende geldi ama neyse dedim paypal sigortası birazda onlara girsin :)

Cunku ebay'den bir kere sony kulaklık alayımd dedim ingilzice çat pat okudum ilanı çevirdim resimelr felan kulaklık oldugunu gosterıyor ama acıklama kısmında sadece tedarikçi firmalara ait cd'miş yani kulaklıgı tedarik eden firmaların word dosyası halinde 10mb bir verisiymiş :)

durumu anlar anlamaz payplal bildirdim ki satıcıde bir suru fake uyelikle milleti dolandırmasına rağmen paypal birşey yapmadı banada cd geldi :)

120tl felan ödemiştim ama neyseki başka alışverişlerde 2 katı paypal sigortasından döndü :D

sizin kılıf gelir hocam ama bu aralar kargolar yogun belki haftaya bilemedin mayıs sonu haziran başı mutlaka gelir

Valla gelsin 1 ay bir buçuk ay farketmez yalnız gelme tarifi baya acayip olmuş :-D
    Ben ürünü sipariş verdim 1saat sonra kargoya verildi uyarısı aldım az biraz huylandim bu ne hız diye ama gelir inşallah :-D zaten daha ürün gelmedi o da kargoda ama o takipli çok şükür :-D

• Arkadaşlar çin postası ile kargom 18 gün civarında teslim oldu.

Bu arada benim de sormak istediğim nokta var; İkinci kargom dağıtıma çıktı olarak görünüyor. Dün bu şekilde olan kargom teslim oldu fakat bu kargom hâlâ teslim olmadı. Yarına falan atlar mı acaba?

Takip numaralı postaları alırken imza atıp alıyorsunuz. Kapıya bırakıp gitmek gibi bir şey yok bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Taşınacağımız için şuan oturduğum değil de gideceğimiz evin adresini veriyorum aldıklarım için

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI

Bileklikleri geçen ayın 28'inde aldım. İnşallah gelip de geri gitmemiştir Beni evde bulamayıp da gittikten sonra kaç gün bekleme süresi oluyor bilginiz var mı ?

Eldiveni de 10 gün önce almama rağmen türkiyeye girmiş

Bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kwolix

quote:

444 1 788 i ara Ptt genel numarasi bu.

• Harika Konu. Takip
  • quote:

Oturup beklemekten başka care yok isminizden sizin adınıza paket varmı diye soramazsınız ( yok derler gelmedi derler)

+ nerede oturdugunuza baglı eger istanbulda oturuyor iseniz ( istanbul cok kalabalık topkapı falan) ürün ingiltereden
    3-7 gunde geliyor zaten ( türkiyeye giriyor ptt ye teslim ediyorlar ) sorun orda baslıyor ( istanbulda iseniz kalabalık oldugu için cok zor + dagıtıcı sorunu

Sonuc: ürününüz haziranın 15 ine kadar da gelebilir ( bana kargolandı ( haftasonları araya girdiği için 7 gün sonra ürün geldi türkiyeye 2-3 hafta sonra elime ulaştı ) not:bursada oturuyorum

Belkide hiç gelmez calınma riskide var kaybolma ( çinden alışveriş yapmadıgım için hep ( husran oldu benim için ) Royal mail paketlerinin üstünde kaybolursa diye göndericinin adresi var tabi ptt okuyup anlarsa yada başka biri…

Belkide 10 günde gelir belki 30 gün

Not:Royal mail signed-for herzaman takipsizden daha hızlıdır oyuzden 2-3 sterlin pahalı + takip edebildiginiz için ptt ye kızabiliyosunuz vs.

Size kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kwolix

quote:

444 1 788 i ara Ptt genel numarasi bu.

pttcell abonesiyseniz 1e değilseniz 2ye basın diyo,2ye basınca kampanyalardan bahsediyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih798

quote:

Oturup beklemekten başka care yok isminizden sizin adınıza paket varmı diye soramazsınız ( yok derler gelmedi derler)

+ nerede oturdugunuza baglı eger istanbulda oturuyor iseniz ( istanbul cok kalabalık topkapı falan) ürün ingiltereden
    3-7 gunde geliyor zaten ( türkiyeye giriyor ptt ye teslim ediyorlar ) sorun orda baslıyor ( istanbulda iseniz kalabalık oldugu için cok zor + dagıtıcı sorunu

Sonuc: ürününüz haziranın 15 ine kadar da gelebilir ( bana kargolandı ( haftasonları araya girdiği için 7 gün sonra ürün geldi türkiyeye 2-3 hafta sonra elime ulaştı ) not:bursada oturuyorum

Belkide hiç gelmez calınma riskide var kaybolma ( çinden alışveriş yapmadıgım için hep ( husran oldu benim için ) Royal mail paketlerinin üstünde kaybolursa diye göndericinin adresi var tabi ptt okuyup anlarsa yada başka biri…

Belkide 10 günde gelir belki 30 gün

Not:Royal mail signed-for herzaman takipsizden daha hızlıdır oyuzden 2-3 sterlin pahalı + takip edebildiginiz için ptt ye kızabiliyosunuz vs.

Size kolay gelsin

Ben bursada oturuyorum ürün de hong kongdan gelecek kaç güne gelir acaba? Neyse ki çok pahalı bir şey değil 25 tllik bir ürün haziran 15e kadar gelmezse mesaj falan atacam gelmedi tekrar gönderin derim

• sipariş ne zaman elime geçer acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Arkadasim amerikada su an. Kendini oradan bir laptop aldi kendine. Bana da alsa gelirken bir sikinti olur mu acaba ? Kendininkini kutusunu acti kullaniyor su an. Benkmki sifir kutuda getiricek

Cevabi bilen ?

•  TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI

Arkadaşlar Çinden 43$ lık bir ürün almıştım.
    Ürün gümrüğemi takıldı ne oldu bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...
  • 5 tane forma sipariş etmiştim kesin takılır dediler ama şükür ki takılma falan yok, dağıtıma çıkmış, merakla bekliyorum yeni formalarımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

5 tane forma sipariş etmiştim kesin takılır dediler ama şükür ki takılma falan yok, dağıtıma çıkmış, merakla bekliyorum yeni formalarımı.

kesin takılır demedik 5 tanesi aynı pakette ise ve takılırsa ticari alım gibi görülebilir basitçe alamayblirsin demiştik hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

5 tane forma sipariş etmiştim kesin takılır dediler ama şükür ki takılma falan yok, dağıtıma çıkmış, merakla bekliyorum yeni formalarımı.

kesin takılır demedik 5 tanesi aynı pakette ise ve takılırsa ticari alım gibi görülebilir basitçe alamayblirsin demiştik hayırlı olsun..

trabzon postahanesi pek takmıyor herhalde ondan.
  • Arkadaşlar ürün gümrüğe takılmış 43 $ lık ürün nasıl takıldı anlamadım...
    Ankara gümrüğe gidicem yanıma sadece paypal çıktısı alıyorum yeterli olurmu tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

Arkadaşlar ürün gümrüğe takılmış 43 $ lık ürün nasıl takıldı anlamadım...
    Ankara gümrüğe gidicem yanıma sadece paypal çıktısı alıyorum yeterli olurmu tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

PAYPAL çıktısını al sonra ürünü paşalar gibi alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.