Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (1295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
30.162
Cevap
686
Favori
1.819.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • frdbb kullanıcısına yanıt
    ödeme yapmış olduğunuz kredi kartı ekstresini göndererek düzeltme isteyin. Bizzat gitmekte de fayda olabilir.

  • ukime girmiş banggood dan vergiler dahil satın almıştım. ne zaman gelir acaba
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Ekstreyi gönderebilecegim herhangi bir mail adresi var mı acaba. Yoksa fax mi çekmeliyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    üstadım bende ondan korkuyorum işte beni ticari kapsama sokarlarsa sıkıntı olur bu..nakliye bedelleri yüksek ürünü kabul etmesem geri göndersek nakliye bedelleri bana kalacak..
    peki bu ukim vergi muhabbetini aşmak amaçlı her birisini farklı kişilere aldırsam 3 ayrı ürün 3 kişi o zaman kaçabilir miyiz bu durumdan? ya da şirkete kayıtlı aracımıza aldığımızı söylesek siparişi o şekilde alsak ? ne dersiniz?
    ürünler hummer marka aracın ve gerçekte şirkete kayıtlı hummer marka araçta car ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossclimatt -- 20 Nisan 2019; 21:39:18 >
  • PR025369057YP

    bu kargo numarası türkiye içi takipli midir?
  • Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    Hummer ı olan kişi bu hesaplara girmez servisten sipariş eder parası neyse koymaz. Oto aksesuarı yedek parça posta ile gelen bireysel tüketici ürünü değildir. Ticari olarak değerlendirilme ihtimali yüksek. 1 adet de olsa farketmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Takiplidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Amerikadan 1.050$ değerinde hobi amaçlı 30 küsür parça elektronik devre siparişi verdim. Ürünler oldukça ufak defek ve hafif. Ürünler kişisel amaçlı ve yasaklı değiller. Fatura doğru rakamlarla paket içinde gelecek. Gümrüğe gireceğini tahmin ediyorum. Gümrük vergisinden kaçınmak gibi bir niyetim yok. Kargo seçenekleri USPS First Class ve ya DHL. Tedarikçi ürünlerin parasal değeri yüksekçe olduğundan DHL kullanmamı tavsiye etti. Ben okuduklarımdan sonra DHL ile sorun yaşayacağım fikrine kapıldım. Paket gümrüğe takılacağı için DHL'in gümrük dışında ekstra fahiş ücret çıkarmasından endişe ediyorum. Ben USPS'de ısrarcı olunca, tedarikçi kaybolma ve benzer risklere karşı paketi üçe bölüp göndereyim o zaman dedi. Tabii bu durumda 30-40$ ekstra bir nakliye ücreti olacak. Temennim ürünlerin makul sayılabilecek bir sürede, güvenli şekilde, fahiş masraflar çıkmadan gelmesi. Ne dersiniz? Üç parçada USPS'i mi yoksa bir kerede DHL'i mi tercih edeyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyinlx -- 21 Nisan 2019; 3:35:47 >




  • alyinlx A kullanıcısına yanıt
    USPS ile isteyiniz ürünleri faturada belirtsin nakliye ücretini mutlaka dhl'den uzak durun USPS ile urun kaybolmaz asla ben Şahit olmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GOLD0007 G kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler.
  • alyinlx A kullanıcısına yanıt
    USPS ile isteyin. Tek seferde 30 adet ürün DHL ile gelirse ticari olarak değerlendirilebilir. Posta ile parça parça gelirse sorun çıkmadan alma ihtimaliniz daha yüksek. (Gerçi yine adetten dolayı risk var ama)
  • Perşembe günü abd den bilgisayar aldım Newegg den ups ile yolladılar cumartesi İstanbul'a geldi hafta sonu diye bugüne kaldı gümrük işi bu arada ups den yetki belgesi geldi doldurup yolladım bakalım bugün çıkar umarım gümrükten ilk yurt dışı alışverişim tırsmıyor değilim gümrük vergisi siteye ödendi bu arada Amazon gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    USPS'in hangi hizmetini seçmek sizce daha mantıklı olur? First-Class Mail International mı, yoksa Priority Mail International mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizyildizi345

    Perşembe günü abd den bilgisayar aldım Newegg den ups ile yolladılar cumartesi İstanbul'a geldi hafta sonu diye bugüne kaldı gümrük işi bu arada ups den yetki belgesi geldi doldurup yolladım bakalım bugün çıkar umarım gümrükten ilk yurt dışı alışverişim tırsmıyor değilim gümrük vergisi siteye ödendi bu arada Amazon gibi.
    Cumartesi ulaşmasına ve yetki belgesini yollamama rağmen hâlâ bir değişiklik yok kargoda ups gümrükle alakalı gümrük müdürlüğünü aradım kargo şirketiyle alakalı diyor normal mi sizce? Şimdiye çıkması gerekmiyor muydu gümrükten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alyinlx A kullanıcısına yanıt
    Pahalı olanı seçin. Priority sanırım takipsiz, yani Amerikadan çıktıktan sonra ptt den takip edemezsiniz.
  • denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    2-3 iş günü sürebilir. UPS in web sitesinden takip edin, olmadı müşteri hizmetlerinden gümrük birimi ile görüşebilirsiniz.
  • Ayın 18'den beri bir hareket yok 16 kg'lık ürünüm fatura gonderdikten 1 gün sonra depodan çıkartıldı ve halen o şekilde bekliyor bakalım sonuç ne olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019-04-22 10:13

    TÜRKIYE, MANİSA DTM/MANİSA DTM, Arrived in PTT Work Place


    Gönderi Manisa'ya gitmiş Ben Ankara'dayım.Aliexpresste adres kontrolü yaptım adres Ankara.

    Nasıl olacak şimdi.Neden Manisa'ya gitmiş ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

    Cenab-ı hakk tüm insanları fedex-dhl-mng uluslararası üçlüsünden korusun hocam, yüzlerce sayfa geride benim de bu üç kafadarın fedex ve mng ikilisiyle yaşadığım sıkıntının mesajı var. londradan istanbula bir günde inen evrağımı yollandı, yollanacak, yanlış şubeye göndermişiz ve en son kaybettik ve bulduk bahanesiyle 5 gün sonra yani londradan çıkışından 7 gün sonra bana ulaştırdılar sağolsunlar. sizin birde gümrüklü ürün...
    Aslında biz gümrük ödeme noktasında hiç sorun çıkarmadık bizati verginin doğru hesaplanması için net tutarın resmi faturasını gönderdik ama UPS çakal olduğu için şunu düşündü, bu mal değerli, ben bunları resmi ithalata zorlayayım böylelikle rahat rahat yolarım. Öyle de oldu, bu ülkede vatandaşın sahibi olmadığı için tavuk gibi yoldular bizi, ödediğim sadece 1 rakamı söyleyeyim, MNG Antalya 1230 tl GÜMRÜK ardiye ücreti aldı, ürün ardiyede 18 saat kaldı düşünün 1 gün bile değil. Ama işte vatandaş çaresiz, vatandaşın kimsesi yok, vatandaşın eli mahkum, bu şeref noksanları da bunu çok iyi biliyor.




  • 
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.