Şimdi Ara

Tüm Forumu Toplayıp Issız bi adaya gidip ülke kuralım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
1
Favori
10.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler ben şimdiden dünyanın değişik ülkelerindeki kızları fuhuş batağıma çekmeye başladım, Herşey sizin için, Adaya gidinceye kadar kızlar hazır olur Geçim kaynağımız turizm olucak, açıcak olduğumuz dünyayın en büyük genel evi sayesinde adaya turistler akın edicek. Köşe olduk lan
  • Ada Party !!!
  • Adanın makine mühendisi veya otakusu olabilirim (otaku değilim ama :P :P)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaTLı*KeLeßeK

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

quote:

ben gelirim

fake lan bu.

fake mae gelip geçici şeyler.Önemli olan öteki taraf . Stres yapma panpa
    Biri benide adanın görevlilerine yazabilirmi? rica etsem

Tüm Forumu Toplayıp Issız bi adaya gidip ülke kuralım

• sadece gülüyorum.
  • Aslında gülmeye bil değmez ama :) napcan sanal ortamda ego tatmin eden insanlar var. hee banlayın benı :d Allahım ya çok komiksin panpa.
    ama Resim güzel
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23767585/tm.htm
    Ada olarak san marino olabilir güzel bi yer
  • lost adasını tavsiye ediyorum.
  • liseliler ve her konuya muhalefet üyeler gelmeyecekse neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: makman

ÖZGÜRLÜK

İlk listede adı bulunmayan konu dışı camiası tarafıdan dışlanmış ben ve adları gizli tutulan kurmaylarım, Dh konu dışı ada yönetiminin bizleri Temsil etmediğini düşünerek,
    özgürlük hareketi başlatmış bulunmaktayız.
    Şu anda Klavyeler ve 3Gler ellerimizde DHnin sarp dağlarından yazıyoruz.

DH adası Kuzey batı liberal komünü kurmak asli hedefimiz olmakla beraber şuursuz demokrasi değil halkın diktatörlüğünü benimsemekteyiz.
    DH ada yönetimini çizdiğimiz sınırlar içerisindeki; liseli, radikal dinci,tipini soran, kız konusu açan,fake ve avatarsız üyelerini derhal tahliye etmesini talep ediyoruz.

Mücadeleye katılmak isteyen yoldaşlar buraya mesaj atabilirler.Cesur, kahraman, savaşa hazır üyeler arıyoruz.Gelin adınızı tarihe yazalım.
    .
    .
    .
    .

BUDA SEMBOLÜMÜZ

DAĞLARDAN DAĞLARA ANLI ŞANLI BİR ÜLKE
    SEVDALAR İÇİNDE KUZEY BATI DH

• quote:

Aslında gülmeye bil değmez ama :) napcan sanal ortamda ego tatmin eden insanlar var. hee banlayın benı :d Allahım ya çok komiksin panpa.
    ama Resim güzel

kankaaa ben senin kız olduğuna inanmadığımdan deil de herkez böle kız nick namesi yapıp üyelikle ben kızım bir nevi gaylıklarını tatmin ediyorlar ama sana şüpheliyim onun için

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Aslında gülmeye bil değmez ama :) napcan sanal ortamda ego tatmin eden insanlar var. hee banlayın benı :d Allahım ya çok komiksin panpa.
    ama Resim güzel

kankaaa ben senin kız olduğuna inanmadığımdan deil de herkez böle kız nick namesi yapıp üyelikle ben kızım bir nevi gaylıklarını tatmin ediyorlar ama sana şüpheliyim onun için

:) tamam panpa
    Resim süper olmuş laaynn :) ayrıca kız olmasam kızm diyine elime ne geçicek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaTLı*KeLeßeK -- 26 Kasım 2010; 23:01:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

ama Resim güzel

:) tamam panpa
    Resim süper olmuş laaynn :) ayrıca kız olmasam kızm diyine elime ne geçicek :D

TAMAM KIZSIN ANLADIK

• Merhaba burası donanim haber adası,burada 3100 konutluk bir yaşam merkezi kuruyoruz %90 ı pompiş %10 u eğlence olacak içinde 1500 metre karelik genelevi bile olacak.Hep hayal ederdim hergün başka kadın bulabilirmiyiz diye Yaptık olacak.Çünkü bu forumdaki çoğu kişi abaza ve bu kadınları hak ediyorlar.Burada bir pompiş alanı olacak tam 130 metre kare açık alan.Burda ps3 var xbox var cıbır var çay var burda yaşam var.Burası condomlarını kendisi üretecek %100 daha ucuz olacak.Bu yeni projemizde sadece +rep peşin daire senin.İnşaata başladık bile

Olmadı biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 27 Kasım 2010; 11:54:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

Merhaba burası donanim haber adası,burada 3100 konutluk bir yaşam merkezi kuruyoruz %90 ı pompiş %10 u eğlence olacak içinde 1500 metre karelik genelevi bile olacak.Hep hayal ederdim hergün başka kadın bulabilirmiyiz diye Yaptık olacak.Çünkü bu forumdaki çoğu kişi abaza ve bu kadınları hak ediyorlar.Burada bir pompiş alanı olacak tam 130 metre kare açık alan.Burda ps3 var xbox var cıbır var çay var burda yaşam var.Burası condomlarını kendisi üretecek %100 daha ucuz olacak.Bu yeni projemizde sadece +rep peşin daire senin.İnşaata başladık bile

Olmadı biliyorum

Bence Güzel OLmuş Hocam ..

• eşcinsel alert
  • gncll
  • Lost Dh
  • Her türlü geliriz. San Marino bizi alır mı? Coğrafyacı ve fizikçi arkadaşlar bir hesap kitap yapsın lütfen.
  • Adada doktor yok beyler, 1 enfeksiyona bakariz, nufusumuz duser.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.