Şimdi Ara

Tüm DH Ailesine Bir Teklifim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Şu an gündemde bir konu var öğretmenlerin LYS ye girerse kendi alanlarında güzel netler çıkarıp çıkaramaması. Gelin birleşelim istişare edelim fikir verelim birbirimize ve bu konuyu tv kanallarında gündeme getirelim sosyal medyada gündeme getirelim öğretmenlerde LYS sınavına girsin başarılı olanlara maaş veya derece artırımı başarısız olana da maaş kesintisi vs getirilsin eminim o zaman öğretmenler kendilerini günceller ve eğitim seviyemiz artar ygs matematik ortalamamız 4 arkadaşlar ülkece 4 okula giden öğrenci her sene 1 net yapabilecek düzeye gelmiş bunun tek müsebbibi öğrenci mi ?
    Var olan her sorunun nokta atışı çözümü sorunlu olan alanın içinden gelenlerden olmuştur. Sağlık Bakanı nasıl doktorsa eğitimi düzelyecek olanlarda aklı başında öğrenciler ve maaşının hakkını veren öğretmenlerdir.
    Son olarak sesimizi duyurmak zor bir şey ama birlik olursak yaparız son günlerde DH bir olduğunda neler yaptığını gördük
    Fikirlerinizi ve bu yükü paylaşacak kardeşlerimi konuya bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik olan

• Kimse su donemde bunun altina girmez o kadar devletteki hocalar isyan ederler oy kaybi felan bos is

• Up

• Yahu kpssden geçmiş biri o kadar sene bir şey öğretemiyorsa zaten bu kpssnin yetkinliği ölçemediğini gösterir. Ygs lysnin ne anlamı kalır burada

• Hocam şu an devlete alımlarda mülakatı getirdiler adamların amacı niteliği değil yandaşlığı arttırmak o yüzden zor böyle şeyler olması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerede DH'nin en eski üyesi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zor zaten kolay olsa tek başıma yaparım? Hocam 20 yıl olmuş kpss ye gireli belki o zamanlar varmıydı onu da bilmiyorum öğretmen kendini güncellemiyor ve niteliksizlik çıkıyor ortaya ben 11 lere giriyorum 12 konularını bilmem diye bir mantık olabilir mi ?

• Milli eğitim bakanı, eski savunma bakanı mıydı neydi. Bunların başı böyleyken öğretmenleri ne olsun
    Edit: yani kimi kime şikayet edicen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoggabaz -- 4 Ağustos 2017; 20:29:51 >
  • Hpcam ciddili keşke sınavla alınsa eskiden sınavla alınıyomuş güzelmiş. Bizim okulda sınavla alınan hocalar efsaneydi diğerleri fos
  • Yazmayayım diyordum da neyse. Hakikaten beyniniz varmı diye düşünüyorum kimse kusura bakmasın. Aç bu sene kaç sınav yapıldı yeni atananlara bir bak. MÜLAKAT bile yapıldı atandıktan sonra. Artık herkes öğretmen olamıyor dert etmeyin bu kadar yeterli öğretmenler atanıyor. Burada boş beleş konu açmayın. Ha devletteki orta yaş üstü insanlar görevini yapmıyordur dediğiniz gibi onu da şikayet gelince emekli ediliyor veya görev yeri değiştiriliyor bilip bilmeden bütün hocaların seviyesini genelleme yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olicityy

Yazmayayım diyordum da neyse. Hakikaten beyniniz varmı diye düşünüyorum kimse kusura bakmasın. Aç bu sene kaç sınav yapıldı yeni atananlara bir bak. MÜLAKAT bile yapıldı atandıktan sonra. Artık herkes öğretmen olamıyor dert etmeyin bu kadar yeterli öğretmenler atanıyor. Burada boş beleş konu açmayın. Ha devletteki orta yaş üstü insanlar görevini yapmıyordur dediğiniz gibi onu da şikayet gelince emekli ediliyor veya görev yeri değiştiriliyor bilip bilmeden bütün hocaların seviyesini genelleme yapmayın.

beyin kelimesini bir cümlede kullanmanız beyninizi kullandığınızı göstermiyor haddini bil çık konudan beğenmediysen

• Kaldı ki bu yeni gelenler kaliteli olabilir ama şu an yeni gelenler yoğunlukta değil hakaret etmeye çalışacağına zekanı kullanmayı denesen keşke

• Evet mülakat bile yapıldı. Mülakat sorusu "reis kimdir?"

• delidolumalat D kullanıcısına yanıt
    Nickinle uyumlu başlık açmışsın sen girsene kpss ye öabt ye atanabiliyomusun araştır azıcık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 4 Ağustos 2017; 21:3:29 >
  • Hoggabaz H kullanıcısına yanıt
    He aynen bir sen akıllısın zaten. 81 ilde de mülakat aynı askeri okullardaki gibi zarf seçiyorsun bazı şehirler de dediğiniz gibi olabilir kulaktan dolma bilgilerle genelleme yapmayın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 4 Ağustos 2017; 20:54:27 >
  • Kpss lys den zor değil ve mülakat torpil işi

• quote:

Orijinalden alıntı: Olicityy

Nickinle uyumlu başlık açmışsın boş herif daha da cevap vermiyorum sen girsene kpss ye öabt ye atanabiliyomusun araştır azıcık

Kesinlikle kimseyi küçümsemek istemem ama kütüphane de kpss çalışanları soruları gördükçe bizim ygs gibi olduğu çok açıktı belki 2017 nin zorluk olarak altındadır. Muhtemelen öğretmenlik işinin ucu sana değiyor ondan bu kadar konuştun ama benim derdim öğretmenlerle değil kaliteli öğretmenlerin iş başına geçmesi ama bunu da anlayamaman normal zeka ile ilgili bir durum ve son olarak devlette yatma dönemi öyle ya da böyle bi te cek zırlasanda ağlasanda hadi başka kapıya

• Öğretmenlere belirli aralıklarla yeterlik sınavı yapılması gündemdeydi bir ara. Yani sizinkine benziyor görünüşte. Ama insanlar bu sistemin liyakatin rolünü arttırmaktan farklı yönlere kayacağını düşündüğü için itiraz etti.

Bundan birkaç sene önce uzman öğretmenlik gibi bir şey vardı. Yani uzmanlık sınavını geçen hocaların maaşı bir miktar daha fazlaydı. Daha sonra kaldırıldı sanırım bu unvan her neyse. Okulumdaki 7 uzman öğretmenden 6'sı birkaç ay önce fetöden içeri alındı. Yani bu işler maalesef genelde nitelik üzerinden değil de belirli insan ve topluluklara yakınlığa bakıyor.

• Hocam haklı olabilirsin ama benim derdim ufakta olsa ses getirmek yatan hocaların rahatsızlığını görsem bile yeter babanızın vergileri.ile çalışanların yattığını görmek dokunmuyor mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.