Şimdi Ara

Tüm Denizcilik ile ilgili sorular buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorularınıza 10 yıllık denizcilik deneyimle cevap verecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gmim için hangi üniversiteyi önerirsin? İtü,ytü,deu, piri reis arasında pek fark var mıdır? İtü den sonra hangisi önce gelir?
  • Kurs için ne düşünüyorsun?
  • ben meslek lisesinin bilişim bölümünü bitirdim ama üniversite okumak istemiyorum nefret ediyorum okumaktan bundan dolayı gemilerde yağcı olmayı düşünüyorum yağcı olmak için kurslar varmış istanbul da güvenilir kurs adları biliyor musunuz ? ve onun dışında bu kursların ücretleri ne kadar ? her şey dahil toplam ne kadar bir ücrete gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

gmim için hangi üniversiteyi önerirsin? İtü,ytü,deu, piri reis arasında pek fark var mıdır? İtü den sonra hangisi önce gelir?

Selamlar.

Sadece GMIM olarak değerlendirme bence. Sen normalde de bir tercih yapacak olsan hangisini tercih edersin? Bir tarafta köklü bir eğitim kurumu, diğer tarafta ise henüz yeni kurulmuş bir üniversite. ( Yeni kurulanlar kötüdür demiyorum ama tecrübeleri de göz önüne almalısın derim)

Bu durumda en köklü, en geniş labratuar imkanlarına sahip İTÜ, sonra DEÜ gelir. DEÜ'de zaten İTÜ'deki hocalar tarafından kurulmuş, iyi bir eğitim kurumudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarklıBirİnsan

ben meslek lisesinin bilişim bölümünü bitirdim ama üniversite okumak istemiyorum nefret ediyorum okumaktan bundan dolayı gemilerde yağcı olmayı düşünüyorum yağcı olmak için kurslar varmış istanbul da güvenilir kurs adları biliyor musunuz ? ve onun dışında bu kursların ücretleri ne kadar ? her şey dahil toplam ne kadar bir ücrete gelir ?

Burada kurs ismi vermeyelim. Ama İstanbul Karaköy'de epeyce bu işi yapan kurs var. Fiyatları aşağı yukarı aynı düzeyde.
    Yağcı kurs ücretleri ortalama 1500TL-2000TL arasındadır. Yaklaşık 30 gün kurs sürer. Kurs sonu aldığın eğitimle ilgili sınaca girersin. Sınavı geçince liman cüzdanı başvuru sürecin başlar. Sertifika ücretleri cüzdan ücreti vb. 400-500TL olarak hesapla.
    Tabi bir de pasaport çıkaracaksın. Vize ücretini de ona ekle.
    Pasaport hemen çıkar da, liman cüzdanı başvurundan sonra 14 gün-30 gün olarak hesapla.

İş konusunda da zaten gideceğin kurs sana yardımcı olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.