Şimdi Ara

^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
31.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çinli üreticileri kopyacılıkla klonlamakla suçlamak çok yanlış nedenmi:

kopya ve klon demek bir ürünün hiç farkı olmadan ayınısını yapmaktır oysa bu ürünlerde bariz farklar var kamerasından Tv sine kadar kapasitesine kadar tasarımına ve marka adına kadar farklı olduğu ortada

çıkıp adamları suçlamasınlar haksızlık etmesinler,

benzerlik bazı ürünlerde var doğaldır esinlenerek yapmış benzetmiş ama döttebir fiyatına satıyor tüketici alırken kazanmış oluyor

marka özentisi olanlar içinde markayıda basmışlar ürünüde benzetmişler ama özellikler aynı değil alan durumu bilerek alıyor bu fiyata

yapan yapıyor bravo demek lazım sen niye yapamıyosun avrupalı amerikalı dev firmaların çıkarını korumak bizemi düştü.

^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^

Bu kopyadır klondur taklittir kolpadır. Başka adı yok bunun.
  • orjinal değil deniyosa donanım özellikleride aynı değilya , fiyatıda düşükse klon olması bu marka alıcısının işine yarar, orjinal değil taklit bilinciyle alınabilir bu yasalara aykırı ama 1 değil 2 değil taklit olmayanda birsürü ürünleri var

üretici firmalar diyorki arızalı çıkanı değiştir ver yolla bize geri satıcının cebinden çıkmayacakki ayrıca cihaz tamiri olayı yok geri yolla ver yenisini olayı var üreticiler buna göre üretiyor, niye arızalı ürün geliyor adamlar test etmeden ne çıktıysa yolluyor geri gelmeyen yanlarına kar kalıyor

http://justamp.blogspot.com/2008/03/one-really-good-nokia-n81-clone.html

Nokia N95 ile E65 klonları

http://justamp.blogspot.com/2008/03/nokia-n95-8gb-and-e65-clones.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 8 Mart 2008; 18:42:59 >

•  ^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^

7900 clone

• beyler şırnakta filan n95 ler 250 ytlye satılıyormuş.bunlar klon değimi?peki orjinalde olupta klonda olmayan nedir?tam olarak inceleyen varmı?

Orjinalden alıntı: PHI

N95 8 gb klonu. Çinli arkadaşlar elbette boş durmuyor
    Orjinalinden farkı yok. Dikkat etmek lazım

http://justamp.blogspot.com/2008/02/one-really-good-nokia-n95-8gb-clone.html

8600 klonu. Orjinalinden hiç farkı yok nerdeyse
    Dikkat etmek lazım

Daha detaylı resimler var

http://justamp.blogspot.com/2008/02/fresh-new-pics-of-near-perfect-nokia.html

vay be hakketen klon bu olsa gerek saygı duymak lazım...(tabi almamak da lazım)
    Bu sevdadan vazgeçen kanser olsun Beşiktaş
    l1957l-l1958l-l1960l-l1966l-l1967l-l1982l-l1986l-l1990l-l1991l-l1992l-l1995l-l2003l

• N800 ile ilgili sayfalarda gezinirken dikkatimi cekti.

Cinliler N800 unde kopyasini yapmislar.

Korkulur bu adamlardan,yarin obur gun yasak olmasina ragmen adam bile klonlar bunlar.

Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.
  • Bana Çift sim kartlı tvli felan değilde ÇAKMAK lı bi telefon lazım. Çinliler bunu daha yapmadılarmı acep. Bide bu Çakma tellerin menuleri çok komik. Tamam yerine Peki yazıyor
  • ALIN SİZE DEĞİŞİK BİR ÇİN MALI....SİZ SİZ OLUN AMA KAÇAK VERGİSİZ MAL ALMAYIN

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX

• quote:

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

beyler şırnakta filan n95 ler 250 ytlye satılıyormuş.bunlar klon değimi?peki orjinalde olupta klonda olmayan nedir?tam olarak inceleyen varmı?

ARKADAŞIM ORJİNALİNDE SYMBİAN İŞLETİM SİSTEMİ VARDIR.WİFİ VARDIR.5 MG PİKSEL KAMERA VARDIR.3G VARDIR.GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YANİ(UMTS) VARDIR. GALERİ DÜZENLEMESİ VARDIR.RESİM DÜZENLEYE BİLİRSİN. KLONDA BUNLAR YOK...SIRADAN DÜZ MENÜLÜ VGA KAMERALI BİR TELEFODUR.ORJİNALİNE..... YILDIZ KARE 0000 KARE YAPARSAN SANA YAZILIMINI VE DE TARİHİNİ VERİR.
    SEVGİLER

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • fiyatı ucuz olabilir ama hiçbir denetimden geçirilmemiş sağlıksız telfonları almak ne kadar mantıklı. Bu tür telefonların kanserojen etkilerinin çok daha fazla olduğu söyleniyor.Çok ucuz telefon alarak ileride kanser olmak pek mantıklı gelmiyor bana. Ne dersiniz

Orjinalden alıntı: anarchia

fiyatı ucuz olabilir ama hiçbir denetimden geçirilmemiş sağlıksız telfonları almak ne kadar mantıklı. Bu tür telefonların kanserojen etkilerinin çok daha fazla olduğu söyleniyor.Çok ucuz telefon alarak ileride kanser olmak pek mantıklı gelmiyor bana. Ne dersiniz

ÇOK DOĞRU TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLER

• arkadaşlar bende bugün bir telefoncuda çok ilginç bir tel gördüm üstünde leady yazıyordu şekil olarak n95 in aynısı ama o kadar küçükki hani bi aralar panasonic in bir modeli vardı ya küçücük aynı onun gibi yarın gidip fotolarını çekip getireyim gerçekten bu çinlilerden korkulur

• benim anlamadığım şu :: ya arkadaş ne diye FAKE yazma gereği duyarsında TAKLİT demezsin...Kelime Türkçe olduğu için yazmayamı utanıyorsun...FAKE = TAKLİT demek.neden Türkçe'ye yabancı kelime sokmak için bu kadar mücadele ediyorsunuz. pkk deyince ayağa kalkıyorsunuz ama pkk'dan beter zarar veriyorsunuz...Ne için TAVSİYE değilde TAWSİYE , SEVİYORUM değilde SEWİYORUM , neden GÜZEL değilde GÜSEL yazarsınız...V.S, V.S ..yazıklar olsun....
  • Açmış olduğum başlık neden kapatılmış anlamadım. Bu başlık aynı değil ! Ben, kullanmış olduğum telefonun incelemesini - resimlerini ayrıca yabancı sitedeki resimleri ekledim. Burada ne var hiç! Kimsenin kullanmadığı telefonların resimleri eklenmiş. Yorum ve inceleme yok!

Bir inceleme yapın bakalım uzakdoğu telefonlarla ilgili kaç adet başlık açılmış? Bu modellerin 3-5 özellikleri (buna dış görünüş dahil) dışında hepsi aynı. Var mı itirazı olan ? Yok !

Başlıkı başka bir yere taşımanız umurumda değil ama bu işlemi inceleyipte yapmanız daha doğru olurdu. Sonuçta bu sadece telefonlarla ilgili bir paylaşım. Paylaşım yaptığım için kendime

Benim açtığım başlık silinsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Made In China -- 23 Ağustos 2008; 10:32:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FAHRENHEIT

benim anlamadığım şu :: ya arkadaş ne diye FAKE yazma gereği duyarsında TAKLİT demezsin...Kelime Türkçe olduğu için yazmayamı utanıyorsun...FAKE = TAKLİT demek.neden Türkçe'ye yabancı kelime sokmak için bu kadar mücadele ediyorsunuz. pkk deyince ayağa kalkıyorsunuz ama pkk'dan beter zarar veriyorsunuz...Ne için TAVSİYE değilde TAWSİYE , SEVİYORUM değilde SEWİYORUM , neden GÜZEL değilde GÜSEL yazarsınız...V.S, V.S ..yazıklar olsun....

Bu arkadaşa sonuna kadar hak veriyorum.

Kendiniz olun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.