Şimdi Ara

^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
31.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer Markalar ve Konular konu altında

^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^

Daha fazla resim ve bilgihttp://justamp.blogspot.com/2007/08/samsong-anycell.html

• arkadaslar slm bende çinden bi arkadasima dst11 in klonu olan tinno mobilein x11 veya tinno LT x3 d,ye gecen modelini getirttim fakat sorunum su iki sim i de goruyor bu cihaz ve sim kartin biriyle gorusme yapamiyoruz bunun firmware ini v.s. nereden temin edebiliriz acaba bu konuda yardimlarinizi bekliyorum biliyorum cok yazi yazan bi tip degilim ama sektore alismaya calisan bi uyeyim ilginize simdiden tesekkur eder iyi calismalar dilerim

çinçin yapmıs yapıcanı 4 te 1 fıyatına da sataıyrlarr vaybe
  • valla arkadaslar ben çin deki bi arkadasim sayesinde getirttim 3 adet ve gumrukte takilmadi bu general mobile dst11 in aynisi ama bi tek sorunum var iste :( 2. sim icin yazilim atilmasi gerekiyormus :(

Orjinalden alıntı: abbaskil

arkadaslar slm bende çinden bi arkadasima dst11 in klonu olan tinno mobilein x11 veya tinno LT x3 d,ye gecen modelini getirttim fakat sorunum su iki sim i de goruyor bu cihaz ve sim kartin biriyle gorusme yapamiyoruz bunun firmware ini v.s. nereden temin edebiliriz acaba bu konuda yardimlarinizi bekliyorum biliyorum cok yazi yazan bi tip degilim ama sektore alismaya calisan bi uyeyim ilginize simdiden tesekkur eder iyi calismalar dilerim

Yazılımla olacak bir şey olacağını sanmıyorum. Teknik özelliği o şekildedir.

Orjinalden alıntı: abbaskil

valla arkadaslar ben çin deki bi arkadasim sayesinde getirttim 3 adet ve gumrukte takilmadi bu general mobile dst11 in aynisi ama bi tek sorunum var iste :( 2. sim icin yazilim atilmasi gerekiyormus :(

hııımmm hattaa 2. el forumunda üçkaatçının biri satıodu ama diodu tek bi sorunu war 2. sim kart çalışmıo versiyon güncellense falan olur diodu sizi kastetmiorum yanlış anlamayın ama birisi satıyordu bu cihazdan demek kopyaymışş waybee
    bu gidişimde Çin'den CECT Q638 çift sim kartlı telefon aldım. Çin'de her ikisi de aynı anda çalışıyordu. Fakat Türkiye'ye geldikten sonra Çin'de denediğim aynı kartları taktım sim A çalışıyor fakat sim B için 'sim is not valid' uyarısı verip acil aramalar içine geçiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim bilen var mı?
    NOT:Telefonu şu an kullanıyorum ama henüz kayıt ettirmedim
  • arkadaşlar madem çine gidiyorsunuz arada bi ticaret yapsak ordan ucuz ucuz alıp burda pahalıya satsak valla biz kar ederiz banada en baba telefon getirebilirmisiniz ben 3gsi olan çift simkartlı telefon gpssi olan edgeli en baba telefon olan bi model getirebilirmisiniz çok açil para peşin msn adresim:the_black_warrior_06@hotmail.com
  • _____________________________
  • http://www.eemobi.cn/mobile/search.aspx?Externality=%E6%BB%91%E7%9B%96

hemen hemen tüm clonlar burda, satın almak için gitmek en dogrusu, işi düşen birileri olsada getirtsek ne iyi olurdu

bunlarda wi-fi li modeller, çogunda java desteğide var, fiyatlar ise çok ucuz...

http://www.eemobi.cn/Mobile/Search.aspx?CustomCategoryId=75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 12 Ocak 2008; 23:10:00 >

• Abii adamlar yapıyor Helal olsun Evet gerçekten giden birilerini bulsakta getirttirsek süper olurdu.. Düşünsenize bana 2 NOKLA 73N 2 tane somy ericssom W810 Haa unutmadan bir tanede SOMSONG U700..
  • hıı birde N99 Var.. Bizim Antepte Satılıyor 350 -400 gibi.. Valla aldıgım haberlere göre kapış kapış gidiyormuş.. Yine cinden geliyor.. Daha Nokıa Telefonu piyasaya sürmeden çinliler Aynısını yapıp sürmüşler bile Yaa şu çinliler Film adam Valla

http://justamp.blogspot.com/2008/02/nokia-n95-8gb-n76-n70-samsung-clones.html

• N95 8 gb klonu. Çinli arkadaşlar elbette boş durmuyor
    Orjinalinden farkı yok. Dikkat etmek lazım

http://justamp.blogspot.com/2008/02/one-really-good-nokia-n95-8gb-clone.html

8600 klonu. Orjinalinden hiç farkı yok nerdeyse
    Dikkat etmek lazım

Daha detaylı resimler var

http://justamp.blogspot.com/2008/02/fresh-new-pics-of-near-perfect-nokia.html

• walla bu adamlar yakında başka bi dünya kopyalar adını da dünnya koyarlar milletide oraya taşırlar

Orjinalden alıntı: MaReSaLL

walla bu adamlar yakında başka bi dünya kopyalar adını da dünnya koyarlar milletide oraya taşırlar

Çin'lilerden beklenir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.