Şimdi Ara

^^Tüm Çin Klon Cihazları Bu Konuda ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
31.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim de yöneticilerden bir talebim var ! Anycool adı altında bütün başlıkları tek bir yerde toplayın. Zaten hepsi aynı bu kadar başlıka gerek yok.
  • aferin çinlilere helal olsun.biz türk milleti olarak yatalım hiç birşey üretmeyelim onlar sürekli çalışsın.onların yaptıklarını doğru bulmuyorum ama biz türkler onu bile yapamıyoruz yazıklar olsun ne diyeyim.herşeyler dışarı bağımlı yaptıran başımızdaki yöneticiler yüzünden oluyor
    Hangimiz istemezdik Çin'e gidip te şöyle bol özelliklli bir telefon almayı. Elbette Çin'e sadece telefon almak için gidilmez ama gidebilseydik eğer ben inanıyorum ki herkes getirebileceği kadar cep telefonu ve elektronik eşya alırdı. Bakmayın siz milletin Çin mallarını kötülediğine, onlar ilk alanlar olurdu
    Gerçek olan bir şey, buradaki modeller kalitesiz. Ama her Çin malı için kalitesiz demek tabiki yanlış olur.
    Şimdi kimse demesin kaçak malları övüyor diye. Telefonu alan faturasını alsın olsun bitsin hatta her alışverişte fatura alın.
    Hiç kaçış yok.. Yakın bir zamanda Çin malı telefonlar dünyayı saracak. Bu özellikleri yapan teknoloji daha çok özenip işletim sistemi gelişmiş, kriterlere uygun, garantili cep telefonlarını ucuz olarak piyasalara süreceklerdir. Darısı bizlerin başına.

• muhaha abi adamların hayatı sahte

Orjinalden alıntı: DH.Ready

muhaha abi adamların hayatı sahte

sahte biraz bu olaya uymuyor sanki.örneğin sahte para olayını göze alalım sahte para yapınca sahte parayı kullanamazsın ama telefonun sahtesi olunca kullanabiliyorsun.yani sahteden sahteye fark var.sadece çinliler kopya çekiyor.hangimiz okulda kopya çekmedikki onun gibi bişey

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.