İnternete yazdım ama hep online çöz bilmem ne çıkıyor. Kitap almak istemiyorum. Yazıcıdan çıktı alacağım. Yardımcı olabilir misiniz ?
İnternette bulamazsın sanırım.yayınevleri soruların telif hakkını alıp o şekilde basıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ginzo9
İnternette bulamazsın sanırım.yayınevleri soruların telif hakkını alıp o şekilde basıyor.
Hocam bütün kitapçıklar meydanda zaten tek tek seçmekle uğraşmamak için sordum.
quote:
Orijinalden alıntı: HedefeDogru
quote:
ama ginzonun dediği doru. internette tüm çıkmış sorular düzgün bir şekilde yok. çıkmış soruların olduğu kitapların pdf leriyle yapabilirsin ama istediğini. A yayınlarının olması lazım çogu sitede pdfsi
quote:
Orijinalden alıntı: BeyaZenci09
quote:
Orijinalden alıntı: HedefeDogru
quote:
ama ginzonun dediği doru. internette tüm çıkmış sorular düzgün bir şekilde yok. çıkmış soruların olduğu kitapların pdf leriyle yapabilirsin ama istediğini. A yayınlarının olması lazım çogu sitede pdfsi
Benim de aklıma o geldi arıyorum hocam. :D
Google'a çıkmış paragraf soruları, çıkmış paragraf soruları pdf yazınca bir çok sonuç bulunuyor, biraz araştırarak bulabilirsin.