arkadaşlar en son sınava 3 yıl önce girdim kendim için sormuyorum kız arkadaşım tekrar sınava hazırlanıyor onun için soruyorum ben konuları vs unuttum dershane kapanınca çalışamamaya başladı 2 hafta önce tüm konuşara 0 dan başlattım günlük programını ve günlük hedeflerini ben belirliyorum 2 haftada ilerlediği tabloyu fotoğraf olarak konunun altına yükledim şuanki düşünce tyt matematiğin yarısı bitti. diğer yarısı ve tyt türkçeyi 1 ay içinde bitirmek. daha sonra tyt fizik ve tyt kimyayı 1 ay içinde bitirmek ( tyt fizik ve kimyaya başladıktan sonra tyt matematik ve türkçeden bölüm denemesi çözdürücem ) 2 ay sonra tyt mat tyt türkçe tyt fizik tyt kimya komple bitmiş olucak daha sonra haftada 1 tyt genel denemesi ve ayt konularıyla gitmesini istiyorum ( 5 aylık bir süreç kalıyor ) hedef : sayısal 100-150 bin arası kaynaklar tyt mat : benim hocam video + sonuc yayınları fasikül + 345 sb tyt türkçe: benim hocam video+ video defteri+ soru bankası tyt kimya : benim hocam video + palme konu anlatım + toprak yayınları soru bankası tyt fizik: benim hocam video+ palme konu anlatımı + toprak yayınları soru bankası ben hazırlanalı uzun süre olduğu için sizlere sormak istedim yanlış gittiğimiz birşey var mı ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 2 Aralık 2020; 16:48:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim