gönderilenlerin çoğunda kasa açıklıgı falan yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (114. sayfa)

-
-
Bende normalde asla elektronik şeyleri internetten almam ama el mecburdu. Teşekkürler bekleyeceğiz o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeah bro definitely true
-
Arkadaşlar siparişlerin %99u hiç sorunsuz problemsiz tamamlanıyor. Şunu unutmayın ki burada olanların büyük çoğunluğu sorunu olanlar, o yüzden sanki tüm telefonlar sorunlu, tüm sevkiyatlar sorunlu gibi bir izlenime kapılıp moralinizi bozmayın.
Hepimiz sürekli online alışveriş yapıyoruz, tecrübeyle sabittir kıyasla yine en problemsiz deneyim Apple’da.
Heyecanınızı anlıyorum, ben de heyecan yaptım sonuçta heves ve küçük çaplı bir servet artık ama içiniz rahat olsun, biraz erken biraz geç çok önemli değil sonuçta Apple her türlü ürününün arkasında durur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager1979 -- 7 Aralık 2021; 11:32:12 >
Elimden gelse, arabaya benzini bile internet üzerinden alırım..
elden aldığın herşey kazık
An itibariyle gönderildi durumuna geçti. Valla bu kadar hızlı lacağını beklemiyordum açıkçası.
-
Bugün gönderirler ozaman diye umut ediyorum bakalım :) @berkersavas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 7 Aralık 2021; 11:38:16 > -
Hangi modellerde oluyormuş hocam kasa açıklığı? 13 mü 13pro mu yoksa Max mi?
-
Dün gönderildi gösterilen iphone 11 bugün evime ulaştı
Çıkış yeri Gebze olduğu için Anadolu yakası bölgesine bugün teslimatları yapılır diye tahmin ediyorum.
-
23 aralık teslim tarihli iPad siparişim bugün gönderime hazırlanıyor aşamasına geçti. 23 aralıkta çok önce teslim edilecek sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur da elektronik ürünler daha hassas oldugu icin pek güvenemiyorum ama saygı duyarım
Tarih neydi?
Hocam benim değişimdi. Geçen cuma kargoya verdim. Normalde 28 Aralık gösteriyordu. Dün Apple deposuna ulaştı, bugün gönderildi.
-
anladım hocam hayırlı olsun darısı basımıza
Amin hocam. Sıkıntısız, sorunsuz herkes kavşuru inşallah.
-
gözün aydın ben de bi gelişme yok gönderime hazırlıyorlar hala sizin adınıza sevindim kardeşim
-
Geçen perşembe gönderime hazırlanıyora dönen 12 kasım tarihli siparişim halen hazırlanıyor
22 kasım tarihli 13p siparişim bugün gönderime hazırlanıyora düştü bakalım ne zaman şaapacaklar
-
17 kasım promax halen gönderime hazırlanıyorken 23 kasım promax siparişim sabah gönderilmiş ilginç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple ciddi anlamda saçmalamaya başladı 12 kasım ve sonra ki siparişlerde hala hareket yok gördüğüm kadarıyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X