Şimdi Ara

Tüm Apple lara zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm Apple lara zam geldi. Ortalama %5-7 civarı sanırım. Ben ki tüm bilgisayarımdan telefonuma tüm elektronik alet tercihlerimi Apple dan yana kullanıyordum, artık bi durup düşüneceğim. Bu Nasıl bi cinsliktir. Dolar son günlerde artmadı, değişen birşey yok ama Apple zam mı koydu geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 Eylül ayında 4299 tl olan MacBook Pro bugünden itibaren 5309 tl.
    Apple'ın savunulacak bir tarafı kalmamıştır.

edit: Türkiye'de yaşamanın getirdiği zorluklardan sadece bir tanesiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sheeper -- 7 Temmuz 2016; 1:14:29 >
  • 3.dünya ülkesi muamelesi yapmaya devam ediyor apple.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamın nedeni üründen fazla vergi alanların bu paralar yetmez diyip dahada vergi almaları. Kendine yeni gemicikler, planörcükler almak istemelerinden dolayı. Elmas Klozete sıçmak istiyorlarmış sanırım bir de. Neyse uyu 3. dünya ülkesi vatandaşı uyu yarın uyandığında ülkede nefes alırken bile vergi ödeyeceksin. Paran değersizleşiyor, € ve $ karşısında paran değer kaybettikçe zam geliyor.
    http://shiftdelete.net/telefonlara-zam-iste-yeni-trt-bandrol-rakamlari-72913
  • apple ile ne alakası var.Trt bandrol vergisi geldi.
  • Bandrolle alakalı maalesef. internete giren her cihazdan %8 vergi alınıyor. Saçmalağın daniskası.
  • Ne dolar ne apple. Zamın kaynağı devletimiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devleti iyice besleyip büyüttük. Ala ala, vergi koya koya bitiremediler. Gene yalan oldu Macbook Pro...
  • trt bandrol vergisi %2 bilgisayarlara %8 telefonlara geldi geçen yıl 2300 e aldığım iphone 6 iphone 7 gelme arefesinde 500lira zamlandı
  • Acaba yurt dışından getirecegimiz cihazlardada ek bi vergi(pasaporta kayıt parası harici) ödememiz gerekecek mi? bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumany

Acaba yurt dışından getirecegimiz cihazlardada ek bi vergi(pasaporta kayıt parası harici) ödememiz gerekecek mi? bilgisi olan varmı acaba?

Bilgisayarda gerekmez.
  • iyi güzelde benim anlamadığım niye bir tek apple ürünlerinin fiyatı artıyor :S samsung telefonlarda yada hp,asus bilgisayarlarda bir değişiklik yok ? samsung ve appleın yurt dışı satış fiyatları hemen hemen aynı iken, samsung türkiyede neden ucuz yurt dışı fiyatında 40-50 dolar kadar bir fark var (AT&T) hatta bazı ülkelerde fiyatlar aynı. ama türkiyedki fiyat farkı bin liradan fazla apple dan fazla vergi alma ihtimali yok ki ikisinden de aynı vergiyi alır. Olay şu samsung karını azaltırken apple yersen diyor ! zaten an itibariyle macbookumun pili şişmiş balon gibi olmuş ama para istiyor apple acayip sinir oldum :S Allahtan patlamadı :S bu konuyada destek ararken geldim zaten :D:D Neyse 1 ay önce iphone 6s aldığım için şanslıyım sanırım :D:D

https://1drv.ms/f/s!AphBkGzlp9vAyCz6nlGw6HbOVvue

• 2011 den beri hep apple kullandım gerek mobil gerekse bilgisayar tarafında.2 gün önce 700 liraya redmi note 3 aldım.gayet memnunum telefondan 1500 liralık android telefonlarla yarışıyor performans olarak.Ama bilgisayar tarından apple kesinlikle vazgeçilmezim.bundan sonra iphone alacağımı sanmıyorum.
  • bu durumda 15'' mbp almak istersek, Bir biletle yurtdışına uçup alıp gelmek, daha ucuza geliyor. 2 yıl garanti olması bile karlı olmuyor...
  • Cok ucuzdu zaten bencede bu kaliteye biraz zam gelmeliydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.