Bildirim
TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nasıl giderebilirim ?
Pardon bu arada windows server 2003 kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erronin -- 27 Şubat 2006; 20:01:12 >_____________________________ -
peki bu programlara kendimiz saç stilleri ekleyemiyormuyuz? _____________________________ -
hımm evet bunu daha önce indirmiştim :) eğlenceli oluyo,kardeşimi falan sinirlendirmek istediğimde kullanabiliyorum... :) _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
iyi de imzamda ve vardı ki :(( -
Merhaba
Yükledikten sonra Windows NT driver required mesajı çıktı. Burada ne yapılması gerektiğin bilen var mı? Pc'de XP kurulu bu arada.
Çok teşekkürler_____________________________ -
guzel
paylasım icin tesekkurler
_____________________________ I am the Alpha and the Omega -
quote:
Orjinalden alıntı: tırtılcık
hımm evet bunu daha önce indirmiştim :) eğlenceli oluyo,kardeşimi falan sinirlendirmek istediğimde kullanabiliyorum... :)

_____________________________ -
hımm xp li bi arkadaşta daha çıkmış aynı sorun bunun sebebini bilmiorum sistemde aradığı bir sürücüyü bulamadığını belirtiyo.. ama driverlık bi işi yok programın
quote:
Orjinalden alıntı: erronin
nasıl giderebilirim ?
Pardon bu arada windows server 2003 kullanıyorum
yaa tamam da bu programı nasıl indirebilirim.. yükleye tıkladığım zaman farklı bi site açılıyorr .. neler yapmam gerekiyorr.. sölerseniz çok sevinirimmm... _____________________________ -
link gümlemiş
_____________________________ İnanıyorsanız Kazanacaksanız. -
link güncellendi tekrar deneyebilirsin
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
quote:
Orjinalden alıntı: natura
link gümlemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 26 Nisan 2006; 21:11:22 >_____________________________ -
ellerine sağlık kuzenimin dükyanında çok işe yarıyan bir programdı bu veya bu olmayabilir aynıydı ama _____________________________
!!!!!SAKIN CTRL+W Yapmaaa!!!!!!! -
-
kepekliler sizi 

özellikle salon styler programı çok güzelmiş yalnız diğer programa göre kıyaslarsak saç modelleri daha az bide erkek için saç modelleri yok bu programda yoksa benmi bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 15 Mayıs 2006; 18:37:29 >_____________________________ a friend in need is a friend indeed -
ben bi kuaför olarak bu program benim çok işime yarıyabilir sağolun emeğinize sağlık
-
Anneler Günü Geçti Ama Yinede Sağoll
ben bu programı ındıremedım acemıyım de.bırı bana anlatabılır mı nasılolacagını.şimdiden teşekkur edrım. _____________________________ Paylaşmanın asaletini hiçbir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme.. -
quote:
Orjinalden alıntı: nenadkrstic12
Merhaba
Yükledikten sonra Windows NT driver required mesajı çıktı. Burada ne yapılması gerektiğin bilen var mı? Pc'de XP kurulu bu arada.
Çok teşekkürler
bu mesajı geçmek için programı açtığın kasörrde crazk lı dosya var onuda kurduğun yere at...
bu arada her üç partide aynı şey gfaliba..._____________________________ -
çok güzel bişiye benziyo bütün modelleri denerim artık
_____________________________ Otelimizde hiç tahtakurusu yok;hepsini fareler yedi :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki