Şimdi Ara

Tüm anakart aynalarının boyutları aynı mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bütün anakartların ayna kısımlarının boyutu standartmıdır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: bermuda23
    arkadaşlar bu bütün anakartların ayna kısımlarının boyutu standartmıdır

ayna kısım ne ilk defa duyuyom xD
  • hayır anakart aynaları standar değildir hepsi farklıdır ve anakartın bence en önemli ekipmanıdır o yoksa yandın kasaya toz giriyo onu brıak görüntü berbat oluyo can sıkıyo bide sorun oluyo işte ankartı aynasız mümkünse almamaaya bak

onceki mesaj atan arkadaş için ayna bu kardeş.BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP

Tüm anakart aynalarının boyutları aynı mıdır ?

quote:

Orijinalden alıntı: bermuda23

arkadaşlar bu bütün anakartların ayna kısımlarının boyutu standartmıdır

• Boyut olarak aynıdır da tabi aynı kart bile olsa revizyonuna göre bile tipi değişebilir

Takmasanız bile olur ,ne için sorduydunuz
  • mevcut sistemimi değiştirmek istiyordumda eski kasama yeni sistemi yerleştirecektim.eski anakartım asus m2n-mx yeni alacağım anakart ise asus m4a785d-m pro.yeni anakartın ayna kısmı uzun geldi gözüme kasama uyup uymacağı kuşkusanda kaldım

cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda23 -- 1 Şubat 2010; 12:09:32 >
  • standart merak etme ,uyacak
  • NE STANDARTI YA BİLMEYEN YORUM YAPMASIN ARKADAŞIM BENIM KASTIM BOYUT DEĞİL BUNUN BOYUT OLMADIĞINI HERKES BİLİYO BOYLAR AYNI EŞİT AMA KIMININ DVI GİRİŞİ VAR KIMININ HEM VGA HEM DVI KIMI SAĞDA KIMI SOLDA KIMINDE USB 6 TANE KIMINDE 4 KIMINDE FIREWIRE VAR KIMINDE YOK KIMINDE PS2 1 TANE KIMINDE 2 KIMINDE SES 6 KANAL AMA KONUÇLANMA YERI FARKLI OK ANLADINMI DENEYECEKSIN OZAMAN.

BU SORUNUN CEVABI BASİT. MERAK ETME UYACAK DİYEDE BİŞEY YOK BEN DENEDIM UYUYO DERSEN NEYSE OK DENE BAK UYARSA UYAR

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

standart merak etme ,uyacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.