Şimdi Ara

Tül kapalıyken evin içi karşı apartmandan görünür mü? (Ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu üst kattaki tülsüz camdan bir tane kadın sürekli bir şey çırpma bahanesiyle çıkıp göz ucuyla bizim evi gözetliyor. Tüller de kapalı ama yine de insanın içinde şüphe uyanıyor. Fotoğrafta normalinkinden biraz daha uzak çıkmış mesafe yaklaşık 4-5 metre civarı. Görünür mü sizce? Görünürse ne yapmalıyım? Tül kapalıyken evin içi karşı apartmandan görünür mü? (Ss'li)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanka öğrenmenin tek bi yolu var.

gizli gizli onun pencereye çıkmasını bekle. tam çıktığı anda çıplak bir şekilde tülün arkasında dans et eğer değişik bi tepki veriyorsa demek ki görüyordur

• hayırdır ne yapıyon odanda

• Bir kere el salladım tepki gelmedi bilmiyom

• Bir şey yapacaksam perdeyi kapatırım zaten sadece evin içini görmesin rahatsız oluyorum

• bunun cevabını karşı apartmandaki tül çekili pencerelere bakıp içerisini görmeye çalışarak alabilirsin diye düşünüyorum

• Hocam tam karşıdaki bina görünmüyor ama binaları beyaz olduğu için ışığı bizim pencerelere doğru yansıtıyor olabilir. Baktım çözüm bulamıyorum kameralı drone alıp bakacam. Çok kafaya taktım bu işi.

• Izlesin hocam neden rahatsiz oldun
    Mast. falanmi yapiyordun yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Onu yaparken her yeri kapatiyom ama biri dışarıdan izliyor hissi gelince rahat hareket edemiyom evde

• görünüyordur belki de bazı bayanlar çok meraklı oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.