Şimdi Ara

Tükürük hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri bi şişeden su içerse bile ben içemiyorum. Anne babam bile olsa birinin ağzına temas etmiş bi maddeden tiksiniyorum. Kusacak gibi oluyorum.

Ama bi kızla beraber olursam mecburen öpüşürken ağzıma tükürük gelecek. Bu da benim için çok büyük bir sorun. Acaba eşimi mahrum mu bırakayım. Yoksa kusma eşiğine mi geleyim.

Malum video izlerken bile iğreniyorum o andan. Sizce ne yapmalıyım. Eşimin tükürük bezlerini mi alırsam acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• öpüşmemek diye bir seçenek var belki biliyorsundur?
  • Tükürük bezini sakın aldırma kız arkadaşınla tükürüklü bir şekilde öpüşürken sevişmeye karar verdin diyelim. Sevişmeden önce de senin tükürüye ihtiyaç olçak , eline bir miktar tükürük tükürüp mağlum yere sürüp mağlum işi yapacaksın.
    Mastırmasyon yaparkende tükürüksüz olmaz. Sol elinin avucuna bir miktar tükürür mağlum işi yaparsın. Sevişirken tükürürsen daha iğrenç sıvılarla karşılaştığında unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende annemin babamın bıraktığı yarım suyu içemem ama sevgilimi çatır çatır öpüyorum yalıyorum onun ağzını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

öpüşmemek diye bir seçenek var belki biliyorsundur?
    Öpüşmeyip de ne yapcak köpekler gibi birbirnimi yalayacaklar. Tabikide öpüşekcek bu çok doğal bir şey , seni daha önce kimse öpmedi galiba öpülseydin böyle yazmadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

valla bende annemin babamın bıraktığı yarım suyu içemem ama sevgilimi çatır çatır öpüyorum yalıyorum onun ağzını.
    Annenin bıraktığı suyu içmiyorsun ama 2 yaşına kadar onu emcikledin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Öpüşmeyip de ne yapcak köpekler gibi birbirnimi yalayacaklar. Tabikide öpüşekcek bu çok doğal bir şey , seni daha önce kimse öpmedi galiba öpülseydin böyle yazmadın.

Alıntıları Göster
    şimdi sakince o klavyeyi elinden bırak.

bu ne hırs bu ne tepki bu ne saldırganlık. yarana mı bastım anlamadım ki ahahahha

adam tükürükten tiksiniyorum nasıl öpüşçem diyor, biz de tiksiniyorsan öpüşmeebiliyorsun diyoruz ama birden öfkelendin bu duruma sen.

anlat bakalım neler yaşadın yada yaşayamadın da bu öfke içindeki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 14 Ağustos 2019; 18:40:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyot ve Tuz Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Dudaklardan tahrik oluyorum, dudakları öpmeyi felan muazzam seviyorum ama ağızdan tükürük gelirse iğrenirim. Belki o anda kusmaya bile başlayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

şimdi sakince o klavyeyi elinden bırak.

bu ne hırs bu ne tepki bu ne saldırganlık. yarana mı bastım anlamadım ki ahahahha

adam tükürükten tiksiniyorum nasıl öpüşçem diyor, biz de tiksiniyorsan öpüşmeebiliyorsun diyoruz ama birden öfkelendin bu duruma sen.

anlat bakalım neler yaşadın yada yaşayamadın da bu öfke içindeki?

Alıntıları Göster
    Daha önce ağız ağıza verip beni kimse öpmedi gelmiş burada tükürükten tiksiniyorum diyor. :s. :s

• konu ya bak pes valla yakında sıçmık konusuda açılır
  • Tükürüğün içeriğini, içeriğindekilerin sana neler yapabileceğini araştırırsan ve bilgilenirsen buu rahatsızlığının azalacağına inanıyorum. Çünkü ben de bazı konularda böyleydim ve babamın bir sözü beni kendime getirdi "Senden büyük değil ya" tabi şaka niyetiyle söylüyordu ama içinde gerçeklik payı olduğuna da inanıyorum. Sevgiler iyi tükürüklü öpüşmeler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.