Şimdi Ara

tüketici mahkemesi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun şu kullandığım dsmart internetim mayıs ayında onayım ve talebim olmadan iptal edildi ve tarafıma 137 tl taahüt sonlandırma bedeli çıkardılar ödemedim 1 hafta önce eve borcu ödemesseniz 20 gün içinde yasal işlem başlatılacak diye kağıt geldi bugunde mesaj geldi müşteri hizmetlerini aradım faturaya itiraz etmek istediğimi söyledim kontrol edelim falan derken aramızda geçen diyalog şu şekilde

ben: talebim olmadan aboneliğim iptal edildi ve ücret çıkarıldı itiraz etmek istiyorum
    müşteri t : kontrol edelim sistemsel bir sorundan dolayı aboliğiniz iptal edilmiş yeni bir abonelik satışı gerçekleşirse bedeli ödemessiniz
    ben : yeni satış gerçekleştiremeyiz şuan sabit hat üzerinden internet hizmeti kullanıyorum (annemin adına net aldık )
    müşteri t : sizin adına tekrar yalın adsl satışı gerçekleştirebiliriz
    ben : ben satış falan istemiyorum aboneliğim sistemsel bir sordundan dolayı haberim olmadan iptal edilmiş ben neden sonlandırma bedeli ödüyorum ?
    müşteri t : çünkü aboneliğiniz iptal olmuş
    ben : ben sonlandırmadım niye ödüyorum
    müşteri t : satış yaparız falan vs

tüketici mahkemesine gitsem bu faturaya itiraz edebilir miyim ? böyle bir şey mümkünse nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 14 Ekim 2015; 0:30:34 >

• Tüketici hakem heyeti yardımcı olacaktır çünkü sizden izniniz ve bilginiz dışında işlem yapılmış.Hemen tüketici hakem heyetiyle görüşüp onların kanalıyla itiraz edin...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.