Şimdi Ara

Tüketici Heyetinden Lehime Karar Çıktı...Şimdi Ne Yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sony ericsson k850i cihazım birkaç kez servise gitti(sanırım 5 kez),değişim talep ettim ancak hepsiburada.com

kabul etmedi.ben de tüketici heyetine başvurdum.neyse uzatmayayım lehime karar çıktı.paramın iadesine karar verildi.

hepsiburada.com genpa'ya yönlendirdi.Genpa ben artık sony'ye bakmıyorum asya telekom bakacak diyor...

ama kararın faksını istediler,yolladım.

paramı hepsiburada.com'dan mı alacağım yoksa yetkili servisi olan genpa'dan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 13 Aralık 2010; 21:32:51 >

• e up
  • Kararla birlikte Genpa ya gidiyorsun. Orada SE ye kararı fax geçecekler büyük ihtimalle. Sonra sana ulaşır onlar zaten.

Pardon. Yukarıyı tam okumadım. Hepsiburada dan aldıysan Hepsiburada iade eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 14 Aralık 2010; 14:37:43 >
  • hocam asya telekoma kararın fotokopisiyle cihazı yolladım hayırlısıyla...

bakalım nolacak

ezbere yollamadım tabi,asya telekom istanbul şubesinin yönlendirmesiyle...

ilginiz için teşekkürler....
  • Hayırlısı olsun. Rica ederim.
  • garanti belgesinde hangi firma yazıyorsa ıcra ile alırsın ben artık bakmıyorum ne demek o zaman niye garanti verizon oyuncak mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 15 Aralık 2010; 16:00:44 >
  • Konuyla alakası yok ama tüketici heyetinden nekadar zamanda yanıt aldınız? Bende bugün başvurdumda.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

Konuyla alakası yok ama tüketici heyetinden nekadar zamanda yanıt aldınız? Bende bugün başvurdumda.....

hocam yaklaşık 2 ay sürüyor işlemler

ama beklememe değdi
  • Guzel haber hayirli olsun simdiden
  • abim de baya uğraşmıştı bu tüketici hakları ile sonunda işini halletmişti o da. gerçekten sevindim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.